Acorelle Denní fluid s propolisem, Komplex AOA 50 ml

Acorelle Denní fluid s propolisem, Komplex AOA 50 ml

Acorelle Denní fluid s propolisem, Komplex AOA 50 ml

Značka: Acorelle
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní matující fluid na smíšenou až mastnou pleť chrání pokožku před nepříznivými vnějšímu vlivy. Reguluje tvorbu kožního mazu a matuje pleť a zároveň pleť vypíná a projasňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní matující fluid Acorelle na smíšenou až mastnou pleť chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Reguluje tvorbu kožního mazu, matuje pleť a zároveň ji vypíná a projasňuje. Obsahuje AOA komplex - ApiOléoActif, což je přírodní a bioaktivní složka se silnými oxidačními vlastnostmi. Přírodní ovocné kyseliny mají jemný exfoliační efekt, napomáhají při obnově kožních buněk, a díky tomu pleť rozjasňují a podporují její zdravý vzhled. Proteiny z argánie trnité mají liftingový efekt a pleť aktivně vypínají, zatímco mořská a křemencová složka má matující účinky a reguluje tvorbu kožního mazu. Fluid tak o pleť pečuje a zároveň zabraňuje nežádoucímu lesku pleti. 

Šťáva z Aloe vera pleť dokonale zklidňuje a hydratuje, květová šalvějová voda má dezinfekční a antibakteriální účinky a olivový olej zajistí výživu pleti a uzamyká v ní hydrataci. O hloubkovou výživu pleti a minimalizaci vzniku vrásek se postará bambucké máslo, které je doslova koktejlem antioxidantů, vitamínů a minerálů, ale také prospěšných mastných kyselin a fytosterolů. Stimuluje buněčnou aktivitu pleti, podporuje tvorbu kolagenu a zpomaluje stárnutí pokožky.

Použití: Aplikujte ráno na vyčištěnou pleť obličeje a krku samostatně nebo v kombinaci se zpevňujícím sérem Acorelle.

Upozornění: Obsahuje propolis a včelí vosk. Nepoužívejte při přecitlivělosti na včelí produkty.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Produktové řady: Acorelle Komplex AOA

Typ pleti: anti age, mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Z blogu1

Kosmetický zázrak zvaný propolis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?