Benecos Denní krém 50 ml

Benecos Denní krém 50 ml

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Benecos Denní krém byl vytvořen na vodním základě, díky tomu se rychle vsakuje, nezatěžuje pleť a je ideálním podkladem pro makeup každého dne. Navíc krém obsahuje i slunečnicový a mandlový olej, které pleť dostatečně vyživují a hydratují. Přidané květinové a ovocné výtažky zase o pokožku pečují a dodávají krému jemnou vůni. Benecos Denní krém určitě vyzkoušejte. Jeho přírodní složení hydratuje,

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Benecos Denní krém byl vytvořen na vodním základě, díky tomu se rychle vsakuje, nezatěžuje pleť a je ideálním podkladem pro makeup každého dne. Navíc krém obsahuje i slunečnicový a mandlový olej, které pleť dostatečně vyživují a hydratují. Přidané květinové a ovocné výtažky zase o pokožku pečují a dodávají krému jemnou vůni.

Benecos Denní krém určitě vyzkoušejte. Jeho přírodní složení hydratuje, vyživuje a pečuje o pokožku. Každé ráno aplikujte malé množství krému, zhruba o velikosti hrášku na čistou a tonizovanou pleť, nechte vsáknout a teprve poté pokračujte s makeupem.

Krém neobsahuje silikony, parabeny ani ropné deriváty.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?