Urtekram Denní krém bez parfemace 50 ml

Urtekram Denní krém bez parfemace 50 ml

(11 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživný denní krém bez parfemace pečuje o potřeby té nejcitlivější pokožky díky jemnému složení bohatému na množství rostlinných olejů a výtažků. Ty dodávají pleti potřebnou hydrataci i živiny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení11
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný denní krém Urtekram bez přidané parfemace pečuje o potřeby té nejcitlivější pokožky díky jemnému složení bohatému na množství rostlinných olejů a výtažků. Ty dodávají pleti potřebnou hydrataci i živiny a zároveň chrání pokožku před podrážděním či začervenáním.

Základ lehkého krému je tvořen bambuckým máslem v kombinaci s jojobovým a mandlovým olejem. Tyto rostlinné látky jsou bohaté na množství nenasycených mastných kyselin, antioxidantů a také vitaminů. Dodávají pokožce nejenom potřebné živiny, ale také hydrataci. Pleť aktivně zjemňují a chrání ji před podrážděním v důsledku nepříznivých vnějších vlivů, jako je prudké slunce, vítr či mráz.

Krém je navíc obohacen o vitamin E, silný antioxidant, a také pupalkový olej, které pleť intenzivně regenerují, posilují a chrání před opětovným podrážděním. Krém bez přidané dráždivé parfemace je vhodný pro všechny typy citlivé alergické pleti, které chrání, posiluje a brání jejich začervenání či dokonce svědění.

Nejjemnější krém

Denní krém Urtekram nabitý přírodními výtažky pečuje o všechny typy pleti a je dostatečně vydatný i pro pleť náchylnou k vysušení. Díky svému pečlivě zvolenému složení v kombinaci rostlinných olejů a přírodních extraktů poskytuje pleti vše, co potřebuje, aniž by ji jakkoliv zatížil, způsoboval ucpávání pórů či nadměrné maštění pokožky. Pleť bude po použití dokonale jemná, vypnutá a přímo zářící zdravím.

Šetrná péče z přírody

Denní krém Urtekram obohatí vaši pokožku množstvím vitaminů, minerálů, antioxidantů a nenasycených mastných kyselin. Rostlinný glycerin ve spolupráci s bambuckým máslem intenzivně vyživují a zvláčňují pokožku a pomáhají vyhladit a vypnout její strukturu. Rovněž jojobový olej zásobuje pokožku nenasycenými mastnými kyselinami, chrání ji proti vysušení a udržuje ji příjemně vláčnou po celý den.

Výživa a hydratace

Jemný mandlový olej je mimořádně vhodný pro citlivou pokožku díky svým zklidňujícím účinkům, které ještě potencuje cenný pupalkový olej. Tyto dva oleje efektivně zmírňují podráždění pokožky či její zarudnutí a nepříjemné pnutí. Mandlový olej rovněž stimuluje regeneraci a obnovu pleti. Meruňkový olej zásobuje pokožku antioxidanty, které chrání proti stárnutí pleti a výtažek z Aloe vera zklidňuje a intenzivně hydratuje. Krém najdete v praktickém balení s pumpičkou, které zaručí hygienickou aplikaci a zabrání množení nežádoucích bakterií. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno na čistou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte denně.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram No Parfume

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Testování na zvířatech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Nela 5. 9. 2018 13:43

Krém krásně hydratuje, bohužel se mi potí tvář, takže jej používám spíše na noc než přes den kdy se pohybuju.

/ Irena 31. 1. 2018 15:42

S tímto krémem jsem velmi spokojená. Moje pleť má trochu sklony k zanášení pórů a tím pádem tvoření pupínků. Zároveň potřebuje hydratovat. Musím říct, že za těch pár měsíců používání se mi pleť o dost zlepšila (pupínek se mi udělá už jen tu a tam a mnohem menší). Teď v zimě však tento krém používám spíš, když jsem jen doma nebo když není příliš velká zima.

/ Karolína 23. 6. 2020 20:34

Krém je neutrální, k pleti příjemný. Má ovšem dvě nevýhody. První když jej nanesu v tlustší vrstvě, třeba protože mám zrovna vysušenou pleť, nebo když jej déle roztírám, tak začne hodně žmolkovatět, a tím pádem se dle mých zkušeností nehodí pod make-up. Druhým problémem je, že mi po cca 3 týdnech používání začla plesnivět pumpička (hrdlo), ze které krém vychází (krém mám na tmavém místě). Cenově je velmi dostupný, tudíž poměr cena výkon je dobrý.

Ano / Kateřina 17. 8. 2018 20:15

Naprostá spokojenost! Hezká jemná vůně, skvěle hydratuje a zvláčňuje pokožku. Hodí se i pro citlivou pleť.

denní krém / Petra 27. 12. 2016 06:08

Krém používám již několik měsíců a rozdíl je velmi vidět. Pleť je rozjasněná, jemná a nemá sklony k vysušování. Rozhodně doporučuji.

Doporučuji / Petra 31. 5. 2016 17:15

Skvělý pleťový krém! Mám suchou, citlivou, aknózní pleť a Urtekram denní krém bez parfemace mi naprosto vyhovuje! Naprosto úžasně hydratuje, pleť zvláční. I jemná vůně mi velmi vyhovuje. Určitě doporučuji, za tu cenu rozhodně stojí.

/ Romana 7. 6. 2019 18:40

Výborný krém, mám suchou pleť a krém mi ji krásně hydratuje každý den.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram No Parfume

Nenašli jste to pravé? Co tohle?