Annemarie Börlind Denní krém, LL Regeneration 50 ml

Annemarie Börlind Denní krém, LL Regeneration 50 ml

(2 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém pečuje o normální a suchou pleť ve věku 30+, hydratuje ji, zvláčňuje, zklidňuje a díky přírodním výtažkům podporuje její regeneraci, čímž ji chrání před předčasným stárnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Annemarie Börlind LL Regeneration je určený pro normální až suchou pleť ve věku 30+, kdy se začínají objevovat první známky jejího stárnutí. Krém v sobě spojuje léty prověřené účinky darů přírody s nejnovějšími poznatky vědy, a vytváří tak efektivní pečující komplex. Poskytuje pleti intenzivní péči a podporuje její přirozenou regeneraci. Má příjemnou, nevtíravou vůni a je vhodný jako podklad pod make-up.

Denní krém poskytuje pleti dostatečnou dávku hydratace, během dne ji v ní udržuje, a chrání ji tak před vysušením. Bambucké máslo pak pleť krásně zvláční a zanechá ji hedvábně jemnou. Extrakt z třezalky, vilínu či šalvěje podpoří čištění pleti a zároveň ji spolu s vilínem, echinaceou, měsíčkem či heřmánkem zklidňují, předchází jejímu podráždění a vyživují ji.

Krém také působí antibakteriálně a chrání pleť před nepříjemnými záněty. Obsahuje včelí vosk a mnohé aktivní látky, které podporují přirozenou regeneraci pleti a hojení drobných poranění. Zároveň díky přírodním výtažkům podporuje správnou mikrocirkulaci krve, pevnost a pružnost pleti, a ochrání ji před předčasným stárnutím.

Použití: Na vyčištěnou a tonizovanou pleť obličeje a krku naneste malé množství krému a jemně vmasírujte. Používejte každé ráno.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Pohodové vánoční nákupy nebo noční můra?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lenka 11. 5. 2021 22:45

Krému stačí velmi malé množství o velikosti hrášku. Je vhodnější zejména na období podzim/zima, díky své hustější konzistenci. Na pleti se vstřebává do půl hodinky. Jeho vůně je nostalgická, jemná, netypická, ... příjemná. Nečekejte ovocný boom, ani květinkovou vůni. Spíše usedlejší pudrovou notu. Vůně může působit že je zvolena pro starší generaci našich babiček. Účel ale není o vůni. Krém velmi dobře vyživuje a chrání. S gelem z orosených květů jsou skvělé kombo.

/ Zuzana 12. 7. 2019 18:50

Mela jsem jen vzorecek,ale bohuzel zklamani. Divne voni,zanechava mastny film a do druheho dne se objevily pupinky. Pro me (sussi plet) nevyhovujici. Urcite doporucuji pred koupi vyzkouset.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?