Annemarie Börlind Denní krém na suchou pleť, Rose dew 50 ml

Annemarie Börlind Denní krém na suchou pleť, Rose dew 50 ml

Annemarie Börlind Denní krém na suchou pleť, Rose dew 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní krém s termální vodou a extrakty z lístků růže a okurky hydratuje a zvláčňuje suchou pleť, zklidňuje ji a podporuje její elasticitu a pevnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém na suchou pleť Annemarie Börlind Rose Dew je určený pro napjatou pleť, na které již bývají viditelné vrásky. Ty často vypovídají o její nedostatečné vlhkosti. Krém pleť intenzivně hydratuje a stimuluje kolagenová vlákna, čímž ji chrání před vysušením. Přírodní výtažky jemnou pokožku obličeje zároveň vyživují a zklidňují.

Krém obsahuje termální vodu ze Schwarzwaldu, která intenzivně hydratuje pleť. Čisté extrakty z okvětních lístků růže, okurky a avokáda podporují schopnost pokožky udržet si vlhkost, a tím ji chrání před vysušením. Napjatou suchou pokožku zklidní například panthenol, výtažek z listů šalvěje či řebříčku, který ji zároveň regeneruje.

Rostlinné oleje z jojoby, avokáda či pšeničných klíčků poskytují pleti kvalitní výživu a v kombinaci s bambuckým máslem ji zvláčňují a podporují její elasticitu a přirozenou pevnost. Výtažek z listů jinanu spolu s argininem a vitaminem E působí proti volným radikálům, a chrání tak pleť proti předčasným známkám stárnutí.

Použití: Malé množství nanášejte ráno na vyčištěný obličej, krk a dekolt, které jste předtím ošetřili tonikem.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Rose Dew

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?