Annemarie Börlind Denní krém na zralou pleť, System Absolute 50 ml

Annemarie Börlind Denní krém na zralou pleť, System Absolute 50 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
1702
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Krém s inovativním komplexem účinných látek podporuje přirozenou regeneraci pleti, stimuluje v ní tvorbu kolagenu a zanechá ji svěží a hydratovanou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Annemarie BörlindDenní krém na zralou pleť je kombinací inovativních látek, které chrání pleť před prohlubováním vrásek a ztrátou elasticity. Celkově dodává pleti svěží vzhled a zanechává ji hladkou a zpevněnou. Díky obsahu vitaminu E zároveň jemnou pokožku obličeje chrání před působením volných radikálů.

Krém obsahuje inovativní bioliftingový komplex, který v sobě spojuje účinky bílých lanýžů, extraktu z plamatky zelné, kyseliny hyaluronové a množství hodnotných vitaminů. Díky tomu podporuje přirozenou regeneraci pleti, stimulují v ní tvorbu kolagenu, a tím pleť pomáhají zpevňovat a chrání ji před prohlubováním vrásek. Extrakt z listů rozmarýny pak podpoří mikrocirkulaci krve a dodá pleti svěží vzhled.

Aby pleť neztrácela potřebnou vlhkost, je krém obohacený o termální vodu, jojobový, makadamiový či meruňkový olej. Tyto přírodní oleje pokožku zároveň vyživí, zvláční, zanechají ji hedvábně hladkou a podpoří regenerační účinky krému. Šťáva z Aloe verae navíc pleť ochrání před podrážděním a nepříjemným začervenáním.

Použití: Krém nanášejte ráno na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind System Absolute

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Jak stárne Berlíňanka

Obličejová gymnastika

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nutnost pro zralou pleť / Mo-nika 27. 4. 2018 18:42

Krásně voní, i když se zdá krém hutný, zdál se nám příjemnější, než řada light Absolute. Maminka byla celou řadou péče nadšená, krém vyživuje, zvlhčuje a zvláční hluboké vrásky. Je to účinné pro pleť okolo 50+, takový předstupeň pro řadu AMB NatuRoyale Biolifting BÖRLIND

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?