BiOOO doplňky Denní líčení + Detoxikace kosmetické taštičky 1 ks

BiOOO doplňky Denní líčení + Detoxikace kosmetické taštičky 1 ks

Značka: BiOOO doplňky
Balení:
Zboží je nedostupné.

Nechte se od naší vizážistky Renáty nalíčit přírodní dekorativní kosmetikou a naučte se s ní základní denní líčení. Poukaz zahrnuje 60 minut líčení a konzultace

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nechte se od naší vizážistky nalíčit přírodní dekorativní kosmetikou a naučte se s ní základní denní líčení, které přirozeně podtrhne vaši krásu. Dostane se vám poradenství ohledně vhodné textury i barevná typologie přesně na míru vaší pleti. S naší vizážistkou si vyzkoušíte vhodné produkty pro váš typ pleti a získáte tipy a triky jak se každý den nalíčit a upravit. Poukaz zahrnuje 60 minut líčení a konzultace.

 

Vizážistka vám vybranými produkty nalíčí půlku obličeje a vy si potom pod jejím vedením nalíčíte tu druhou. Vyzkoušíte si tak práci s přírodní kosmetikou a případně se i naučíte jak správně produkty aplikovat a co všechno je k tomu potřeba.

 

Součástí ceny je detoxikace vaší kosmetické taštičky. Stačí si jí jen vzít s sebou a my vám pomůžeme vybrat vhodnou přírodní alternativu.

 

Denní líčení zahrnuje:

sjednocení pleti

základní make-up (sypký či krémový)

zvýraznění obočí

nalíčení řas

líčení rtů (rtěnka či lesk)

celková fixace make-upu růžovou vodou

detoxikace kosmetické taštičky

Tip: Chcete se objednat na konkrétní den či hodinu? Zjistěte si před koupí poukazu, jestli má naše vizážistka v diáři volno a předběžně si váš termín zarezervujete. Domluvte se s Renátou na čísle +420 775 731 355 nebo přes email makeup.artist@biooo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?