Lavera Deo kulička 24 h osvěžující, Men Sensitiv 50 ml

Lavera Deo kulička 24 h osvěžující, Men Sensitiv 50 ml

Lavera Deo kulička 24 h osvěžující, Men Sensitiv 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
259
214
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Osvěžující vůně citronové trávy a zklidňující účinky Aloe vera jsou spojeny v kuličkovém deodorantu Men Sensitiv. Přináší 24hodinovou ochranu před pocením a vznikem nepříjemného zápachu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující vůně citronové trávy a zklidňující účinky Aloe vera jsou spojeny v kuličkovém deodorantu Lavera Men Sensitiv. Ten přináší 24hodinovou ochranu před pocením a vznikem nepříjemného zápachu.

Deodorant bez obsahu hliníkových solí zabraňuje vzniku zápachu za pomoci jedinečných přírodních výtažků z bambusu a citronové trávy a látek, jako je oxid zinečnatý a bisabolol. 

Pot sám o sobě není cítit - zapáchá až ve chvíli, kdy se dostane do kontaktu s bakteriemi na pokožce. Není proto vhodné používat deodoranty plné chemikálií, které zabraňují pocení tím, že potní žlázy a jejich vývody ucpávají. Daleko vhodnější alternativou jsou přírodní deodoranty. Přírodní produkt Lavera Men eliminuje výskyt bakterií v podpaží, a tím zamezuje vzniku nepříjemného zápachu.

Navíc o citlivou pokožku v podpaží pečuje fluid z Aloe vera a výtažek z bambusu, díky nimž je pokožka krásně jemná.

Deodorant (nejen) pro muže

Kuličkový deodorant Lavera Men Sensitiv je vyvinut speciálně s ohledy na individuální požadavky mužské pokožky. Poskytne vám celodenní svěží pocit bez nepříjemného zápachu z potu a dodá osvěžující vůni. Deodorant Lavera je vyroben z cenných přírodních ingrediencí, které nejen, že zamezují vzniku zápachu z potu, ale zároveň pečují o pokožku.

Bez ucpávání pórů

Kuličkový deodorant Lavera neobsahuje hlinité soli často se nacházející v klasických antiperspirantech, které však mohou ucpávat kožní póry nebo pronikat do těla. Deodorant Lavera je tak zcela bezpečný a brání rozkládání potu a výskytu bakterií. Pot sám o sobě totiž zápach nemá, ten je právě způsoben jeho rozkládáním bakteriemi množícími se na pokožce.

Celodenní svěžest

Kuličkový deodorant Lavera Men Sensitiv je sice určen primárně pro muže, ale jeho svěží vůně s tóny citronové trávy je vhodná také pro ženy, které upřednostňují podobné vonné tóny. Deodorant navíc obsahuje také šťávu z Aloe vera, která má zklidňující účinky na pokožku, podporuje její hojení a hydrataci a zároveň mírně chladí pro celodenní svěžest.

Použití: Aplikujte každé ráno po osprchování.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Men Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

4 důvody pro přírodní deodoranty

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Nebezpečná móda jménem botox

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Men Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?