Urtekram Deo kulička krémová kokos 50 ml

Urtekram Deo kulička krémová kokos 50 ml

Urtekram Deo kulička krémová kokos 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémový kokosový deodorant eliminuje vznik zápachu a současně pečuje o pokožku. Antibakteriální kokosový olej a Aloe vera se postarají o zklidnění a zjemnění namáhané pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný krémový deodorant Urtekram pečuje o pokožku podpaží za pomoci kokosového oleje a kyseliny hyaluronové. Účinně eliminuje vznik tělesného zápachu a současně vyživuje a hydratuje pokožku namáhanou holením. Deodorant má velmi jemné složení bez obsahu kamence a je tak vhodný i pro citlivou pokožku.

Kokosový olej je známý i svým antibakteriálním účinkem a ve spojení se zinkem pomáhá eliminovat vznik nepříjemného zápachu. Deodorant díky kyselině hyaluronové hydratuje i velmi suchou a jemnou pokožku. Vlivem bambuckého másla, výtažku z Aloe vera, i přidanému mandlovému oleji má pak deodorant zklidňující účinky na citlivou či podrážděnou pleť. Má navíc příjemnou vůni díky kokosovému oleji a éterickému oleji ze sladkého pomeranče.

Ochrana a vůně

Deodorant v kuličce Urtekram s exotickou kokosovou vůní vás ochrání před nepříjemným zápachem po celý den, zároveň ale nepředstavuje potenciální riziko pro vaše zdraví. Jemný a šetrný deodorant s přírodními složkami díky krémové konzistenci nedráždí pokožku a naopak jí poskytuje péči. Kokosový olej dodává nejen pečující benefity, ale i krásnou a příjemnou nasládlou vůni. 

Zklidnění a péče

V deodorantu naleznete velké množství výtažku z Aloe vera, jež je velmi účinnou složkou v péči o pokožku. Má výjimečné hydratační a zvláčňující schopnosti. Díky tomu deodorant nevysušuje pokožku ani ji nijak nedráždí. Aloe vera zároveň rychle zklidňuje jakékoliv podráždění, zarudnutí či nepříjemné pálení pokožky. Deodorant díky tomu nezatěžuje ani citlivou pokožku a nezpůsobuje podráždění, naopak mírně chladí a přináší rychlé zklidnění. Bambucké máslo spolu s jojobovým olejem vyživuje pokožku a chrání ji proti vysušení. 

Proti pocení i zápachu

Deodorant obsahuje kamenec, jež přirozeně brání nadměrnému pocení, ale zároveň neucpává kožní póry, a tím neovlivňuje přirozené ochlazování pokožky. Kamenec ve spolupráci s přírodními esenciálními oleji působí antibakteriálně, čímž brání množení bakterií rozkládajících pot, a tím i efektivně chrání proti zápachu. Deodorant tak chrání vaše tělo přirozenou cestou a zanechává jemnou vůni, na kterou se můžete po celý den spolehnout. 

Použití: Malé množství deodorantu aplikujte na suchou pokožku podpaží nejlépe ihned po koupeli a nechte vstřebat.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Coconut

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

4 důvody pro přírodní deodoranty

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Testování na zvířatech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Gabina 16. 6. 2020 08:32

Deodorant má velmi příjemnou vůni, co se mi ale nelíbí je ta krémová konzistence, která strašně dlouho zasychá. Bohužel deodorant ani nesplnil svůj účel, za pár minut od nanesení jsem se potila a zápach vůbec nezakryl :(

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Coconut

Nenašli jste to pravé? Co tohle?