Coslys Deodorant citrus

Refill Alum Stone Deodorant Cintrus Garden

Coslys Deodorant citrus

Refill Alum Stone Deodorant Cintrus Garden

Zboží je trvale vyřazeno.

Vyzkoušejte náhradní náplň do svého oblíbeného deodorantu. Ta nejen ušetří peníze, ale je také ohleduplná vůči životnímu prostředí. Deodorant má osvěžující vůni mandarinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Buďte šetrní k přírodě a vyzkoušejte náhradní náplň do svého oblíbeného deodorantu. Roll-on deodorant Coslysosvěžující vůní mandarinky ochrání před vznikem nepříjemného zápachu a zároveň pečuje o jemnou pokožku podpaží. 

Kuličkový deodorant eliminuje pach za pomoci esenciálních olejů, výtažků z tužebníku, aloe vera a rýžového prášku. Tato kombinace účinně zmírní zvýšené pocení i výskyt bakterií na pokožce, zabrání tak rozkladu potu a tím pádem i nepříjemnému zápachu. Roll-on deodorant o namáhanou pokožku pečuje prostřednictvím šťávy z aloe vera, která má skvělé zklidňující a hojivé účinky.

Složení roll-onu je obohaceno o výtažek z tužebníku, který pokožku zjemňuje a posiluje, a také zklidňující jílovitý minerál bentonit. Vzhledem k jemnému složení bez přidaného alkoholu je deodorant vhodný i pro citlivou pokožku náchylnou k častému podráždění.

Použití: Deodorant aplikujte na suchou čistou pokožku podpaží nejlépe ihned po koupeli a nechte vstřebat. Nepoužívejte na podrážděnou či poškozenou pokožku!

Příprava: Chcete-li vyměnit náplň deodorantu, odšroubujte zadní stranu otáčením doleva. Vyjměte prázdnou lahvičku a umístěte novou otočením doprava.

Francouzská organická kosmetika Coslys nabízí široké spektrum tělové i pleťové kosmetiky s certifikacemi Ecocert, CosmebioCruelty Free One Voice. Některé produkty jsou vhodné pro veganyCoslys je jednou z pěti nejoblíbenějších kosmetických značek ve Francii.

Výrobce: Comptoir des Lys, 12 rue de la Blanchardière , 49300, CHOLET, Francie

Z blogu6

4 důvody pro přírodní deodoranty

Coslys: Francouzská bio kosmetika, která vám sedne

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Prožijte podzim jako Pařížanka

Tužebník jilmový

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?