Knihy Detoxikace pro dlouhý život, David Frej 176 stran

Knihy Detoxikace pro dlouhý život, David Frej 176 stran

Knihy Detoxikace pro dlouhý život, David Frej 176 stran

Značka: Knihy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

V knize najdete důležité informace o tom, jaké jsou způsoby detoxikace i jak se na ni připravit nebo jakými bylinkami ji vhodně doplnit.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Detoxikace pro dlouhý život je další knihou MUDr. Davida Freje. Jak už samotný název napovídá, její strany pojednávají o tom, jak pročistit organismus od škodlivých látek. Najdete v ní podrobný popis přípravy na detoxikaci, její druhy, způsoby provádění i mnoho receptů vhodně doplněných bylinami. Detoxikace je v současné době dosti skloňovaným pojmem. V historii přitom nejde o neznámý pojem, ale o pevnou součást prevence a léčby chronických onemocnění.

V knize se nejen dozvíte, co přesně znamená pojem detoxikace, kdy a pro koho je vhodná, ale i to, co jsou škodliviny a kde všude se nacházejí. Autor přibližuje detoxikaci jako výbornou prevenci i léčbu srdečně-cévních chorob, alergií, depresí i dalších problémů vznikajících v důsledku hektického životního stylu i množství škodlivin v našem okolí. Připomíná také, že detoxikace stimuluje samoléčebné schopnosti organismu a že správně provedenou očistou organismu nejen získáme novou energii, ale zároveň příjemně povzbudíme i svou mysl.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Jste kyselí nebo "jen" překyselení?

Seznamte se s ekoterapií

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?