Lavera Detoxikační pleťová maska 50 ml

Lavera Detoxikační pleťová maska 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska s minerálním jílem a výtažky z mořských řas hloubkově čistí pleť, aniž by ji vysušovala nebo dráždila, a zanechá ji příjemně hebkou, pružnou a svěží.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleť je během dne vystavována různým vlivům, které ji namáhají, zanášejí póry apod. Proto je tu Detoxikační maska Lavera, která díky komplexu minerálního jílu a výtažků z mořských řas pomáhá pleť zbavovat nečistot a zároveň neutralizuje volné radikály. Pleť zůstává dokonale čistá, hladká a svěží.

Detoxikační maska díky obsahu minerálního jílu a výtažků z chaluhy pilovité čistí póry do hloubky, odstraňuje z nich nadbytečný maz i zanesené nečistoty z ovzduší. Pleť tak zůstane dokonale hladká a zároveň zklidněná díky složení obohacenému o zinek či šťávu z Aloe vera. Ta spolu s mořskými řasami také podporuje hydrataci pleti. Přidané bambucké máslo a olivový či mandlový olej se zase postarají o to, aby byla pleť po aplikaci masky krásně hebká a přirozeně pružná.

Použití: Masku naneste v dostatečné vrstvě na odlíčenou pleť, nechte 10-15 minut působit a poté pečlivě opláchněte teplou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hydro Efekt

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Jarní detox jako rituál očisty

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemná maska / Lenka 10. 7. 2018 07:11

Po použití je pokožka rozzářená, není vysušená, maska vytáhla všechno, co bylo potřeba. Jsem z ní po měsíci pravidelného používání nadšená.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?