Besky Dětská fleecová deka, 801 S

Besky Dětská fleecová deka, 801 S 1 ks, 70x100 cm

Besky Dětská fleecová deka, 801 S

Značka: Besky
Zboží je trvale vyřazeno.

Dětská fleecová deka ve smetanovém odstínu má velmi široké využití. Můžete ji použít do autosedačky, kočárku, dětské postýlky nebo jako měkkou podložku při přebalování či hraní na zemi.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dětská fleecová deka od firmy Batex ve smetanovém odstínu s obrázkem kočičky má velmi široké využití. Můžete ji použít do autosedačky, kočárku, dětské postýlky nebo jako měkkou podložku při přebalování či hraní na zemi. Použitý materiál je velice kvalitní, má výborné izolační schopnosti a zároveň je velmi jemný, hebký a příjemný na dotek.

Použitý fleece je z takzvaného micropes vlákna, jenž vyniká svou jemností a zároveň odolností. Nežmolkovatí a praním neztrácí své vlastnosti. Má výbornou schopnost odpuzovat chlad a vlhkost z vnějšku, ale zároveň propouštět přebytečné teplo a vlhkost z vnitřku, takže se vaše miminko nepřehřeje, nezapotí a nehrozí ani nepříjemné zapaření pokožky. Deka je vhodná i pro alergiky.

Fleecovou deku lze prát v pračce při teplotě do 30 °C.

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: smetanová

Lůžkoviny - povrchový materiál: fleece

Produktové řady: Batex KIDS

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Z blogu2

Co dělat, když nemůžete usnout

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?