Besky Dětská sada, 232Ž 6 částí

Besky Dětská sada, 232Ž 6 částí

Značka: Besky
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

.Dětská sada šeti nezbytných pomůcek pro péči o děťátko v zářivé žluté barvě rozveselí vaši výbavu a poskytne vašemu děťátku maximální odpočinek. To vše díky příjemným materiálům a vysoké kvalitě zpracování.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Dětská sada je skvělou základní výbavou potřebnou pro péči o vaše děťátko a je také báječným dárkem pro nastávající maminky. Skládá se z šesti kusů potřeb pro miminko vyrobených z kvalitních materiálů a s maximálním ohledem na dětskou pokožku. Součástí této dětské sady je:

Kojenecká podkova

Kojenecká podkova s náplní z koplenu neboli polystyrenových perliček se snadno tvaruje podle těla vašeho děťátka a umocňuje jeho odpočinek. Je vhodná zejmnéna pro usnadnění kojení a zaujmutí ideální polohy maminky i kojence. Využijete ji také pro zdravotní cvičení žen před porodem či po něm.

rozměry: 170x35 cm

hmotnost: 0,7 kg

Dětský nánožník

Kvalitní nánožník plněný mimořádně měkkým a příjemným dutým vláknem uchová nožičky vašeho miminka v teple a pohodlí. Po obou stranách se zapíná na suchý zip pro usnadnění používání. Díky povrchu ze stoprocentní bavlny  nedráždí pokožku.

rozměry: 60x80 cm

hmotnost: 0,5 kg

Dětská podkovička

Skvělá pomůcka pro fixaci hlavičky vašeho děťátka mu dovolí zaujmout přirozenou polohu a zároveň působí příznivě na vývoj všech svalových skupin. Snadno se udržuje praním v pračce do teploty až 40°C.

rozměry: 27x27 cm

hmotnost: 0,1 kg

Dětská podložka zakládaná

Univerzální dtěská podložka, kterou využijete na mnoho způsobů. Je vhodná nejen při přebalování a převlékání, ale také do kočárku či postýlky. Inovované syntetické vlákno Tevyra patří mezi špičku díky svým absorpčním a prodyšným vlastnostem.

rozměry: 140x100 cm

hmotnost: 0,5 kg

Dětská rychlozavinovačka

Zavinovačka se zapínáním na suchý zip pro rychlé a snadné použití plněná syntetickým polysterovým vláknem Tevyro. Navodí vašemu miminku příjemný pocit bezpečí a zabrání ztrátám tepla.

rozměry: 70x70 cm

hmotnost: 0,1 kg

Dětský pohankový polštářek

Malý pomocník pro zahřátí vašeho děťátka nebo tišení bolesti. Díky pohankovým slupkám dlouhodobě udržuje teplotu a napomáhá uvolnit křeče a napětí. Lze jej nahřát na radiátoru nebo naopak vložit do lednice jako studený obklad. Má masážní účinky a usnadňuje usínání.

rozměry: 20x15 cm

hmotnost: 0,1 kg

barva: žlutá se vzorem

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Lůžkoviny - povrchový materiál: čistá bavlna

Lůžkoviny - výplně: duté vlákno, pohankové slupky, polystyrenové kuličky

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?