Little Siberica Dětské krémové mýdlo pro každodenní péči 500 ml

Little Siberica Dětské krémové mýdlo pro každodenní péči 500 ml

(3 hodn.)
Značka: Little Siberica
Certifikáty: BIO ECO COSMESI
Certifikát BIO ECO COSMESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemné krémové mýdlo na ruce i celé tělo pečuje o citlivou pokožku dětí díky kvalitnímu přírodnímu složení. Jemné mýdlo pokožku rukou dokonale umyje, avšak bez nepříjemného vysušení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Jemné krémové mýdlo na ruce i celé tělo Little Siberica pečuje o citlivou pokožku dětí díky bio extraktům a kvalitnímu přírodnímu složení. Jemné mýdlo pokožku rukou dokonale umyje, avšak bez nepříjemného vysušování či podráždění.

Mýdlo je bohaté na bio rostlinné výtažky, které o pokožku rukou pečují a zároveň mají antibakteriální účinky. Extrakt z dvouzubce působí protizánětlivě, ničí bakterie, a navíc urychluje hojení drobných ranek na rukách. Výtažek z břízy se postará o zklidnění a zjemnění namáhané pokožky.

Krémové mýdlo pečuje o jemnou pokožku rukou bez nežádoucího vysušování a dráždění. Děti určitě ocení i jeho příjemnou osvěžující vůni a budou si rády mýt ruce.

Použití: Malé množství mýdla naneste na vlhkou pokožku rukou či celého těla a jemnou masáží napěňte. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou.

Tip: Postavte mýdlo na umyvadlo a nechte děti, ať si sami dávkují dle potřeby. Praktická pumpička usnadňuje manipulaci, že to zvládne snad každý, stačí na děti jen trošku dohlédnout a umyjí si ruce dočista do čista.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Little Siberica je název pro ucelenou řadu kosmetických produktů pro děti, která spadá pod značku Natura Siberica. Produkty společnosti jsou certifikovány dle standardů COSMOS pro bio a přírodní kosmetiku a většina produktů v dětské řadě nese certifikát VEGAN a ECOCERT.

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nejen pro děti / Viki 15. 10. 2015 21:07

Mycí gel ideální pro dětičky - příjemně voní, konzistence je taky ok, pění méně než chemické produkty, ale meje se s ním moc hezky, pumpička je skvělá v tom že dávkuje menší porce :) jinak by to děti hned celé vypumpovali :) určitě ještě koupíme :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?