Nobilis Tilia Dětský šampon Toník 200 ml

Nobilis Tilia Dětský šampon Toník 200 ml

Nobilis Tilia Dětský šampon Toník 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
329
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Dětský šampon pečuje o jemné vlásky i citlivou pokožku díky obsahu šetrných cukerných tenzidů a rostlinných výtažků. Vlasová pokožka je tak vyživena a vlásky jsou jemné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský šampon Nobilis Tilia pečuje o jemné vlásky i citlivou pokožku díky obsahu šetrných cukerných tenzidů a zklidňujících rostlinných výtažků. Vlasová pokožka je tak vyživena, zklidněna a ochráněna před vznikem zánětů, vlásky jsou tak jemné a snadno rozčesatelné.

Základ šamponu tvoří rostlinné tenzidy, které při kontaktu s vodou vytvoří jemnou krémovou pěnu, která spolehlivě odstraní nečistoty a přebytečný kožní maz. Rostlinné tenzidy vlasovou pokožku umývají bez zbytečného podráždění a vysušení. Naopak, pokožka je zklidněna a posílena díky obsahu antibakteriálních éterických olejů z citrusových plodů, výtažků z heřmánku a medu.

Jemná dětská pokožka je díky šetrnému složení šamponu posílena, zároveň získává potřebné živiny, je ochráněna před podrážděním a vznikem drobných zánětů. Jemné rostlinné tenzidy v jednom kroku šetrně myjí, odstraňují nečistoty a vlasovou pokožku zklidňují. Šampon je natolik jemný, že neštípe v očích ani nezpůsobuje jiné podráždění.

Pro naše nejmenší

Dětský šampon Nobilis Tilia je vytvořen s ohledem na tu nejcitlivější pokožku a vlásky našich nejmenších. Šampon je velice šetrný a pečuje o citlivou dětskou pokožku bez nadměrného zatížení a bez potenciálně škodlivých syntetických ingrediencí. Děti navíc ocení i fakt, že neštípe v očích a jeho jemná vůně je velice příjemná.

Šetrné umytí i péče

Jemný dětský šampon Nobilis Tilia šetrně myje vlásky a pokožku hlavy, kterou nedráždí ani nezpůsobuje její vysušení. Jemné mycí složky na bázi cukerných tenzidů jsou k pokožce maximálně šetrné, neporušují ochrannou kožní bariéru a uzamykají hydrataci v pleti. Šampon je vhodný pro každodenní péči a zanechá vlásky krásně čisté a jemné.

Esenciální oleje

Dětský šampon Nobilis Tilia tak pokožku hlavy posiluje a chrání před podrážděním, zároveň nevysušuje vlásky a udržuje je pružné a lesklé. Směs voňavých éterických olejů z citrusů nejen, že dodává šamponu osvěžující a příjemnou vůni, ale zároveň podporuje prokrvení vlasové pokožky a chrání proti zánětu díky přirozeně antibakteriálním vlastnostem. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Potě vydatně opláchněte čistou vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?