Uoga Uoga Denní pleťový krém pro normální a suchou pleť 30 ml

Dieninis Day Face Cream for Dry and Normal Skin

Uoga Uoga Denní pleťový krém pro normální a suchou pleť 30 ml

Dieninis Day Face Cream for Dry and Normal Skin

Značka: Uoga Uoga
Certifikáty: VEGAN, Cosmos
Certifikát VEGANCertifikát Cosmos
Balení:
640
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 1 ks

Pleťový krém pro každodenní použití je vhodný pro normální a suchou pokožku. Zjemňuje ji, revitalizuje a zlepšuje její pružnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní pleťový krém Uoga Uoga je určený pro normální až suchou pleť. Složení je extra bohaté na obsah rostlinných olejů a extraktů v BIO kvalitě. Okamžitě zjemňuje a vyživuje pokožku. Obsažené fytosteroly zvyšují její elasticitu. Pleťový krém má bohatou sametovou strukturu, ale i přes to se krásně vstřebává. 

Pleťový krém pomáhá redukovat malé vrásky. Kyselina hyaluronová účinně hydratuje vysušenou pokožku. Spolu s fytosteroly bojují proti známkám předčasného stárnutí. Formulace krému kombinuje organický šípkový, jojobový a mandlový olej a navíc také bambucké máslo. Brusinkový olej je zdrojem přírodních vitamínů a antioxidantů, které bojují proti volným radikálům. 

 Denní pleťový krém je absolutním vítězem prestižní soutěže přírodní kosmetiky „Free From Skincare“ ve Velké Británii, kde získal první místo ve dvou kategoriích.
 

Použití: Jemně vmasírujte do čisté pokožky. Ideální také jako báze pod make-up. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte společně s dalšími výrobky řady intenzivní péče Uoga Uoga. Doporučujeme skladovat v chladničce. Před použitím proveďte test kožní snášenlivosti.

Tip: 99 % ingrediencí je přírodního původu. 70 % ingrediencí pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Litevská kosmetika Uoga Uoga byla založena v roce 2010. Zakladatelky značky začaly výrobou přírodních produktů pro sebe, své kamarády a známé. Poté založily svůj eshop a díky kvalitě a jedinečnosti měl okamžitý úspěch!

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: Uoga Uoga, Kalvariju str. 125 , LT-08221, Vilnius, Litva

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?