Taoasis Difuzér Mini, TaoWell 1 ks

TaoWell Mini

Taoasis Difuzér Mini, TaoWell 1 ks

TaoWell Mini

(1 hodn.)
Značka: Taoasis
Balení:
1645
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Mini difuzér je vhodný do místností o rozloze 10-15 metrů čtverečních. Funguje na principu ultrazvuku, takže voda a éterické oleje se začnou okamžitě odpařovat a vzniká suchá voňavá mlha.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Mini difuzér Taoasis TaoWell je skvělým společníkem do malých a středně velkých místností o rozloze 10- 15 metrů čtverečních. Příjemnou vůni vašich oblíbených éterických olejů si tak můžete dopřát kdekoliv doma, ale třeba i v kanceláři. Aromadifuzér funguje na principu ultrazvuku, takže voda a éterické oleje se začnou okamžitě odpařovat a vzniká suchá voňavá mlha. Difuzér navíc mění barvy a příjemně tak dokreslí chvilky relaxace.

Ultrazvukový mini difuzér kombinuje příjemné účinky aromaterapie, tlumeného světla, barev a zvlhčování vzduchu. Oceníte jej ve všech menších prostorech, které okamžitě provoní a navodí příjemnou atmosféru. Stačí přidat pár kapek vámi vybraného éterického oleje a zapnout. Difuzér vytvoří jemnou mlhu, která osvěží suchý vzduch v místnosti a současně nese éterické oleje. Díky použití ultrazvuku bez použití tepla si éterický olej zachová všechny své blahodárné vlastnosti.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Do zásobníku difuzéru nalijte potřebné množství čisté kohoutkové vody až po vyznačenou rysku. Přidejte 2-5 kapek vámi vybraného éterického oleje a difuzér zapněte. Podrobný návod pro použití a údržbu naleznete v každém balení.

Tip: Difuzér Mini je vhodný pro místnosti o rozloze 10-15 metrů čtverečních. Má průměr 11 centimetrů a výšku 9 centimetrů.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Produktové řady: Taoasis TaoWell

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Obal: papírový

Složení:

Plast
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro mladší školáky

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Víte, co je aromapsychologie?

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Předražené, plastové / Klára 31. 8. 2020 17:44

Bohužel jsem se nepodívala a nesrovnávala a rovnou koupila. Difuzer je celý plastový, malinký, pouze o jednom tlačítku, které musíte 4x zmáčknout, abyste mohli ovládat vše - tedy barvy i funkci, pokud se chcete vrátit o krok zpět, musíte se doklikat až k úplnému vypnutí a začít znovu. Navíc je nepřenosný, musí být stále u zdroje, nemá možnost baterie. Na oficiálních stránkách značky stojí v přepočtu 920 Kč, takže i tak jsem difuzer přeplatila o více jak 500 Kč, což je tristní. Doporučuji podívat se na Alzu nebo jiné větší eshopy, kde mají difuzéry hezčí a za poloviční ceny a mají možnost napájení baterií, hezčí design (dřevo, bambus, sklo) a separátní ovládání světla a páry. Za tuto koupi si nadávám. Skutečně dle následného porovnání absolutní nepoměr mezi cenou a výkonem.

? / Klára 31. 8. 2020 18:22

Ještě bych se s Vámi ráda podělila o tento odkaz - naprosto stejný výrobek, ale jiná značka, jiná cena. https://www.mall.cz/katalyticke-lampy-aroma-difuzery/zaq-aroma-difuzer-mini-100007198408

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: papírový

Složení:

Plast
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?