Evolve Dokonalý pár péče o ruce Pure Handcare Duo

Evolve Dokonalý pár péče o ruce Pure Handcare Duo

Značka: Evolve
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mléko na rucePure Moisture Hand Lotion je příjemně lehké ošetření zklidňující a zvlhčující ruce a nehty. Výtažky z bobulí Goji revitalizují a chrání proti škodlivosti volných radikálů, zatímco bio Aloe vera a bambucké máslo vyživují pokožku a zklidňují podráždění. Toto bio lotion delikátně vonící po exotickém japonském Yusu, zanechá pokožku rukou perfektně jemnou a zklidněnou.certifikáty: ECOCERT,

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Mléko na ruce
Pure Moisture Hand Lotion je příjemně lehké ošetření zklidňující a zvlhčující ruce a nehty. Výtažky z bobulí Goji revitalizují a chrání proti škodlivosti volných radikálů, zatímco bio Aloe vera a bambucké máslo vyživují pokožku a zklidňují podráždění. Toto bio lotion delikátně vonící po exotickém japonském Yusu, zanechá pokožku rukou perfektně jemnou a zklidněnou.

certifikáty: ECOCERT, VEGAN
vhodné pro: péči o ruce
konzistence: lehká krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Vmasírujte Pure Moisture Hand Lotion do suchých čistých rukou, s důrazem na nehty a kůžičku kolem nehtů.
složení: aqua (water), aloe barbadensis leaf juice*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, cetearyl alcohol, parfum (natural fragrance), glycerin, glycine soja (soyabean) oil*, butyrospermum parkii (shea butter)*, sorbitan stearate, cocos nucifera (coconut) oil*, cetearyl glucoside, lycium barbarum (goji berry) extract*, dehydroacetic acid, xanthan gum, tocopherol, potassium sorbate, sorbic acid, citral, geraniol, limonene, linalool
*z kontrolovaného zemědělství


Čistící mýdlo na ruce
Pure Moisture Hand Wash je osvěžující mycí přípravek zklidňující a zvlhčující pokožku rukou. Výtažky z přírodních cukrů jemně čistí a zachovávají přirozenou pH hladinu.Výtažky z bobulí Goji revitalizují a chrání proti škodlivosti volných radikálů, zatímco bio Aloe vera vyživuje pokožku a zklidňuje podráždění. Toto bio mýdlo delikátně vonící po exotickém japonském Yusu, zanechá pokožku rukou perfektně čistou a zklidněnou.

certifikáty: ECOCERT, VEGAN
vhodné pro: péči o ruce
konzistence: gelová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Naneste Pure Moisture Hand Wash na vlhké ruce a důkladně smyjte. Poté naneste krém na ruce Pure Moisture Hand Lotion.
složení: aqua (water), aloe barbadensis leaf juice*, cocamidopropyl betaine, sodium coco sulfate, gluconolactone, glycerin, lycium barbarum (goji berry) extract*, parfum (natural fragrance), arginine, polyglyceryl-4 oleate, sodium benzoate, calcium gluconate, potassium sorbate, sorbic acid, citral, limonene, linalool
*z kontrolovaného zemědělství


země původu značky: Velká Británie
charakteristika značky: "Snažíme se žít lépe" - to je heslo britské společnosti vyvíjející přírodní produkty bez škodlivin. Její produkty mají bio certifikaci francouzské organizace ECOCERT a jsou nejméně z 99,5% přírodní. Příroda je chytřejší než my - přes milióny let, příroda vytvořila důmyslná řešení na složité problémy, v rovnováze se všemi živými prvky. Evolve používá vysoce efektivní přírodní ingredience získané z účinných přírodních superfoodů jako argan, moringa a přírodních anti aging peptidů, které byly testovány a vylepšovány přírodou, aby vznikl opravdu přírodní produkt, který účinkuje. Ačkoliv ne všechno v přírodě je pro vás dobré (pavouci, jedy), můžete si být jisti, že všechno co je dost dobré k jídlu je i dost dobré na pleť. Proto jsou všechny produkty Evolve vyrobeny z lahodných poživatelných ingrediencí, kterým naše tělo přirozeně rozumí. Mnoho produktů Evolve má certifikaci Vegan. Stejně tak jako o ekologii se Evolve zajímá a podporuje sociální zabezpečení ostatních v globálním hledisku. Používaný arganový olej je bio certifikovaný, získaný a vyrobený za fair trade podmínek v Maroku. Arganový olej je léta používáný Maročankami v jejich krášlících procedurách. Je bohatý na kyselinu linolovou, omega-6 a tokoferol, což znamená, že po použití na pokožku, ji vyživí a ochrání před škodlivými volnými radikály. Naleznete ho v tělovém krému Heavenly Smooth Body Cream a v pleťových krémech Multi peptide Single a Double Cream. Tělový krém Skin Cocoon Body Cream je vyroben ze superfoodu Sacha Inchi oleje, který má úžasně zvlhčující vlastnosti a je získáván díky projektu Omega v Peru. Omega projekt podporuje zalesňování Amazonského regionu. Díky tomuto projektu nesoucímu značku Fair Trade od organizace Max Havelaar, bylo vytvořeno přes 8000 pracovních míst pro obyvatele Peru. Inchi olej má nejvyšší přírodní koncentraci oleje omega-3 a má úžasný přínos pro péči o pleť. Zvlhčí i tu nejsušší a nejcitlivější pokožku, podpoří její regeneraci a ochrání ji před oxidací a škodlivými volnými radikály. Vyživující vlastnosti tohoto oleje ho dělají také výborným poopalovacím přípravkem. Abyste mohli žít snadněji více na zelené vlně, Evolve vyrobil balení svých produktů ze 100% recyklovatelného plastu.

kontakt na výrobce:
Evolve Beauty
78 York Street
London W1H 1DP
0844 9910061
Great Britain

webové strány značky:
www.evolve-kosmetika.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Good Ventures LTD, 78 York Street , W1H 1DP, London , Velká Británie

Z blogu1

Sofistikovaná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?