BiOOO Akademie Fermentace
Základní kurz o kvašení zeleniny v teoretické i praktické rovině. Ochutnáme domácí vzorky Divoženky v kuchyni a dostaneme tipy na zaručené recepty i tajné postupy výroby. Číst více...
Aktuálně: Voucher bude zaslán na e-mail.
Vítáme Vás na základním kurzu kvašené zeleniny.
Řekneme si něco o
- základech kvašené zeleniny
- základních způsobech kvašení zeleniny
- dozvíte se potřebnou teorii a praxi pro domácí kvašení
- ochutnáte různé druhy kvašené zeleniny
- odnesete si 2 sklenice vlastnoručně připravené zeleniny na kvašení
- dostanete emailem/vytištěná přehledná skripta
Budeme si povídat o Vašich zkušenostech, o tom co je kvašení, proč doma kvasit, kdy a co kvasit, vybavení, solení, kořenění atd. - konkrétní zkušenosti a tipy při kvašení zeleniny ve vlastní šťávě i solném roztoku, osvědčené kombinace zeleniny
Čínské přísloví se kterým souzníme říká:
"Daruješ-li ženě kvašenou zeleninu, nakrmíš ji vitamínem C a probiotiky na jeden den. Naučíš-li ji kvasit, dáš jí i celé rodině živou a zdravou potravu pro celý život."
Za BIOOO Akademii se na spolupráci s Vámi těší Divoženka v kuchyni Denisa Šimlová.
BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie.
Ostatní kategorie: Zdravé potraviny
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se