puroBIO cosmetics Double dream Řasenka 02 Brown 10 ml

puroBIO cosmetics Double dream Řasenka 02 Brown 10 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
408
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Řasenka v hnědém odstínu zvýrazní řasy od kořínků ke konečkům a opticky zvětší jejich objem. Vaše oči tím získají výrazný pohled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka Double Dream 02 puroBIO v hnědé barvě dodá řasám krásně plný a pěstěný vzhled. Speciální uspořádání silikonových štětinek kartáčku zajistí, že se řasy nebudou lepit k sobě a přirozeně je prodlouží.

 

Základem je včelí vosk, díky kterému řasenku rovnoměrně nanesete a společně s karnaubským voskem utvářejí její jemnou texturu, lesk a prodlužují trvanlivost líčení. Arganový a ricinový olej společně s extraktem z chrpy se postarají o dokonalou výživu řas a také přispívají ke komfortní aplikaci.

Použití: Důkladně pročešte kartáčkem řasy od kořínků ke konečkům.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Barva: hnědá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Hana 11. 3. 2022 09:38

Nechápu proč u výrobků necháváte projít záruční lhůtu v kamenných prodejnách (kde o ně není zájem), když zde na Eshopu o ně zájem je! To trošku postrádá logiku :-(

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?