Annemarie Börlind Dvoufázový hyaluronový shake 50 ml

Annemarie Börlind Dvoufázový hyaluronový shake 50 ml

(1 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Spojení Aloe vera, červených řas a kyseliny hyaluronové intenzivně hydratuje pleť, pomáhá ji vyhlazovat a zanechá ji příjemně svěží.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Dvoufázový hyaluronový shake Annemarie Börlind se hodí zejména k péči o suchou pleť, které potřebuje pořádnou dávku hydratace. Obsahuje například výtažek z červených mořských řas, šťávu z Aloe vera nebo kyselinu hyaluronovou, která se získává z houby rosolovky řasotvaré. Pleť nejen intenzivně hydratuje, ale také ji celkově regeneruje a pomáhá ji zpevňovat.

Spojení šťávy z Aloe vera, výtažku z červených řas a kyseliny hyaluronové dodává pokožce pořádnou dávku hydratace a zanechává ji relaxovanou a svěží. Tato kombinace pomáhá v pleti vázat vlhkost a současně posiluje její pevnost, stejně jako její přirozený ochranný film. Pleť tak po aplikaci přípravku zůstane svěží, přirozeně pevná a lehce vyhlazená. Složení je obohacené také o skvalan nebo jojobový olej, díky kterým pleť zůstane příjemně hebká na dotek.

Použití: Lahvičku protřepejte a poté naneste malé množství přípravku na čistou suchou pleť. Poté můžete dle potřeby aplikovat krém. Používejte ráno a/nebo večer.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna 9. 3. 2019 15:45

Krásně hydratuje pleť, rychle se vstřebává. Určitě koupím znovu.

Serum / Karla 7. 12. 2020 15:20

Znovu mit nemusim..takova lepiva konzistence..neni to uplne nejprijemnejsi.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?