puroBIO cosmetics Dvoufázový odličovač make-upu 200 ml

puroBIO cosmetics Dvoufázový odličovač make-upu 200 ml

(4 hodn.)
Certifikáty: NATRUE, CCPB
Certifikát NATRUE
396
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Jemný, ale účinný dvoufázový odličovač make-upu si poradí i s voděodolným makeupem. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Dvoufázový odličovač od puroBIO je díky svému jemnému složení vhodný pro všechny typy pleti. Přesto je však velice účinný i při odstraňování voděodolného make-upu. Jedním tahem pleť odlíčí a zanechává ji příjemně hebkou. Je obohacen o jablečnou šťávu a má pouze lehkou parfemaci, aby pokožku nedráždil.

Odličovač účinně odstraní make-up, a navíc pleti poskytuje kvaltiní péči. Obsahuje nezanedbatelné množství slunečnicového oleje, který je plný vitaminů a je znám svými výživnými účinky. Výtažek z plodů jablka pomáhá čistit pleť a příjemně ji osvěžuje a regeneruje. Obsažený extrakt z cukrové třtiny zase působí hydratačně a protizánětlivě. Rakytníkový a ricinový olej se postarají regeneraci pleti a mají lehce hojivé účinky.

Nový obal je vyroben z recyklovaného PET a je snadno recyklovatelný.

Použití: Před použitím dobře protřepejte. Naneste malé množství odličovače rovnoměrně na kosmetický tamponek a lehkými pohyby odstraňte make-up.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý produkt / Dominika 8. 2. 2022 12:52

Naprosto super. Koupila jsem na základě recenzí na oči a rozhodně neštípe, je lehounce mastný takže nevysušuje a krásně se opět smyje. Není co dodat, doporučuji.

Jemně vonící / Mo-nika 28. 11. 2017 13:08

Koupila jsem po doporučení týmu Biooo jen na odlíčení očí. Přiznávám, trochu s nedůvěrou. Obsah olej, cukr a jablečná šťáva mi nepřišel jako zázrak. Po měsíci užívání jsem nadšená, je to kvalitní balzám, pokožka okolo očí je hladší. Skutečně krásně odlíčí bez jakéhokoliv podráždění, jemně voní. Láhev je nutné protřepat, aby se fáze smíchaly.

Výborný / Michaela 12. 10. 2016 10:52

Olej používám chvíli, ale můžu říct, že je výborný. Krásně odlíčí, je vhodný i na oči. A vůně mi připomíná opalovací přípravky z dětství. Pleť je po něm opravdu hezky jemná a není vůbec vysušená. Je to i větší balení, takže vydrží.

na pleť i na oči / Sandra 2. 1. 2018 20:59

Koupila jsem na doporučení komentáře, že je přípravek vhodný i na odlíčení očí a nezklamala jsem se v něm. Na oči je přípravek perfektní. Bez námahy odlíčí i večerní líčení včetně očí. V očích vůbec nepálí. A velikost 200ml je taky velice sympatická.

/ Tereza 22. 5. 2021 19:33

Výborný. Lehká příjemná parfemace. Protřepu a nanasu na tampónek, který na chvíli přiložím na oči a pak jen lehce setřu. Velké balení je příjemné a za super cenu

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?