ESI Energizující šampon proti padání vlasů, Rigenforte 200 ml

ESI Energizující šampon proti padání vlasů, Rigenforte 200 ml

(4 hodn.)
Značka: ESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Energizující šampon Rigenforte pečuje o vlasy i vlasovou pokožku díky složení bohatému na rostlinné výtažky a další posilující látky, napomáhá zdravým vlasům a posiluje jejich strukturu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Energizující šampon ESI Rigenforte pečuje o vlasy i vlasovou pokožku díky složení bohatému na rostlinné výtažky a další posilující látky, napomáhá zdravým vlasům a posiluje jejich strukturu. Obsažené rostlinné extrakty a oleje bojují proti vzniku lupů, vlasovou pokožku zklidňují, posilují a dodávají potřebnou výživu.

Šampon ESI harmonizuje vlasovou pokožku, stabilizuje funkci mazových žláz a současně působí proti tvorbě lupů. Díky zdravé vlasové pokožce jsou zdravé a silné také vlasy, rychleji rostou, jsou odolnější vůči poškození a méně padají. O výživu a posílení pokožky i vlasového kořínku se postará biotinax spolu s panthenolem, zatímco rostlinné výtažky stimulují růst vlasu.

Obsažený tea tree olej se postará o vlasovou pokožku, zklidní ji, zmírní podráždění a zabrání tvorbě lupů. Mentol společně s mátou a levandulovým esenciálním olejem pokožku osvěžují a stimulují zdravý růst vlasu. Energizující šampon napomáhá růstu vlasu, posiluje jeho strukturu a současně brání nadměrnému vypadávání.

Energie pro vaše vlasy

Šampon ESI Rigenforte je doslova vlnou nového života pro vaše vlasy. Pečuje o vlasy i pokožku hlavy a pomáhá zcela obnovit kvalitu vlasového vlákna. Obsahuje vysoké množství účinných látek pocházejících z rostlin a bylin, které revitalizují vlasy a posilují jejich strukturu. Šampon vlasy umyje šetrně, aniž by je vysušil či podráždil pokožku hlavy.

Šetrná přírodní péče

Šampon ESI Rigenforte je vhodný pro všechny typy vlasů a ustanovuje zdravou rovnováhu. Šampon obsahuje oblíbený tea tree oil, který má silné dezinfekční účinky. Důkladně čistí pokožku hlavy, odstraňuje přebytečný kožní maz, nahromaděné nečistoty i přebytečné stylingové produkty a osvěžuje vlasovou pokožku i vlasy. Navíc jim dodává jemnou vůni.

Jemné a objemné vlasy

Šampon ESI Rigenforte je vhodný také pro vás, které trápí nadměrná produkce kožního mazu a příliš rychlé maštění vlasů. Šampon pomáhá stabilizovat funkci mazových žláz a zmírňuje maštění, aniž by vlasy naopak vysušil. Pokožka hlavy bude svěží a normalizovaná a vaše vlasy získají zpět svůj přirozený objem, lehkost a elasticitu.

Proti vypadávání vlasů

Komplex přírodních složek podporuje mikrocirkulaci v okolí vlasových váčků, a tím i dlouhodobě brání vypadávání vlasů. Zároveň stimuluje jejich růst a posiluje je. Mentol a máta mají přirozené prokrvující a revitaliizační účinky a spolu s levandulovým esenciálním olejem zklidňují pokožku hlavy. Šampon také působí proti nadměrné tvorbě lupů.

Použití: Malé množství šamponu naneste rovnoměrně do délek vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Vydatně opláchněte vodou a postup opakujte. Při druhém mytí nechte šampon působit 2 - 3 minuty a až poté důkladně vymyjte vodou.

Italská značka ESI využívá ve svých výrobcích léčivou sílu aloe vera, k nimž jako první získala certifikát IASC. Šťávy z aloe vera mají ochrannou známku Certiquality.

Produktové řady: Esi Rigenforte

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: ESI s.p.a., Via delle Industrie 1 , 17012, Albissola Marina, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

neosvědčil se / Kristýna 11. 11. 2016 13:32

Hodnocení je velmi individuální, ale mně se tento šampon neosvědčil. Nezaznamenala jsem žádný rozdíl v kvalitě vlasů ani jejich upravitelnosti.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?