Grada Esenciální oleje od A do Z, Jennie Hardingová 288 stran

Grada Esenciální oleje od A do Z, Jennie Hardingová 288 stran

Značka: Grada
Balení:
362
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Kniha vás seznámí s 88 éterickými oleji a především vás zasvětí do jejich účinků na tělo i duši.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

V knize Esenciální oleje od A do Z se dozvíte všechny potřebné informace, které by vás o aromaterapii mohly zajímat. Autorka vás seznámí se základními éterickými oleji, které se používají již velmi dlouhou dobu a mají příznivé účinky na fyzické tělo i psychiku. Aromaterapii lze totiž velmi dobře uplatnit třeba i u emočních potíží.

Na stánkách se dozvíte detailní informace o každém z 88 olejů. O tom jak a z čeho se získává, jak s ním správně zacházet a samozřejmě také to, jaké má pozitivní účinky. Nechybí ani popis 12 rostlinných olejů, které vám v případě aromaterapie poslouží jako kvalitní báze. Jennie Hardingová vám poradí, jak éterické oleje pořizovat či skladovat a jak je používat samostatně i v harmonických směsích, které podporují léčebné účinky. Nezapomíná přitom ani na těhotné či kojící ženy a malé dětičky.

Nakladatelství Grada je největší nakladatelství působícím u nás, působí ovšem i na Slovensku. V jejích titulech najdete vše od počítačové literatury, po odbornou účetní a jazykovou literaturu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Fotosensitivita éterických olejů

Vonné oleje vs. Éterické oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?