Taoasis Eukalyptus

Taoasis Eukalyptus 5 ml, krabička

Taoasis Eukalyptus

Značka: Taoasis
Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Zboží je trvale vyřazeno.

Svěží eukalyptový olej pročistí ovzduší a zneutralizuje nežádoucí zápach. Je taktéž vynikající při nachlazení na ucpané nosní dutiny, při problematické pleti nebo bolestech svalů a kloubů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Prudce svěží vůně eukalyptového éterického oleje v lékopisné kvalitě od firmy Taoasis provoní celý váš domov, pročistí ovzduší a zneutralizuje nežádoucí zápach. Vůně eukalyptu je taktéž vynikající při nachlazení na ucpané nosní dutiny. Navíc podporuje soustředění a posiluje paměť. Výborně se tak hodí všem duševně pracujícím i studentům během učení na zkoušky. Děti ho mohou používat od sedmi let.

Eukalyptový éterický olej má antiseptické a protizánětlivé účinky. Je vhodný jako doplněk péče o mastnou či aknózní pleť. Při vnější aplikaci na pokožku (jako přísaa do krému) také napomáhá urychlovat hojení ran a je vhodný i jako lokální dezinfekce na zanícené pupínky. Používá se pro uvolnění bolavých svalů a kloubů. Působí také jako přírodní repelent, jeho vůně zahání komáry, mouchy a další obtížný hmyz na ústup. Můžete s ním ochránit jak vaši domácnost, tak si jej vzít s sebou do přírody.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Éterický olej můžete kápnout také do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není určený pro těhotné a kojící ženy, dále pro děti do 7 let. Neaplikujte na pokožku nezředěný.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Aromaterapeutické účinky: astma, bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida

Produktové řady: Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

5 tipů na využití éterických olejů v domácnosti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Éterické oleje na problémy se zády

Jak se nezabít při úklidu

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Nejlepší éterické oleje proti virům

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Taoasis - vůně s příběhem

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?