Saloos Eukalyptus Radiata bio 5 ml

Saloos Eukalyptus Radiata bio 5 ml

125
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Éterický olej Eukalyptus radiata jedním z nejúčinnějších olejů používaných v aromaterapii. Má protizánětlivé a antiseptické účinky, využijete ho při nachlazení, bolestech svalů i únavě.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Eukalyptus radiata Saloos v bio kvalitě je jedním z nejúčinnějších olejů používaných v aromaterapii. Má vynikající protizánětlivé a antiseptické účinky a využijete ho jak při nachlazení, tak i při bolestech svalů nebo únavě. Eukalyptus radiata je na rozdíl od klasického eukalyptu vhodný i pro těhotné ženy a děti od 6 let. I tak je ale důležité jej používat uvážlivě a hodně ho ředit.

Eukalyptus v aromaterapii vyniká svými antiseptickými a protizánětlivými účinky. Je výborný při nachlazení, kdy usnadňuje vykašlávání hlenů či pomáhá uvolňovat ucpané dutiny. Přispívá také ke snižování horečky. Eukalyptus radiata je také vhodný používat při bolestech svalů, kterou pomůže uvolnit. Oceníte ho ale i při únavě a celkově vyčerpanosti. Pomůže organismus celkově osvěžit a také podpoří schopnost koncentrace.

Osvěžující eukalyptus

Éterický olej Eukalyptus Radiata od Saloos vás pohltí nejen svou osvěžující vůní, ale rovněž svými účinky. Eukalyptus není jen jeden, existuje více druhů, a každý má trochu jiné účinky. Eukalyptus radiata se vyznačuje především svými antiseptickými vlastnostmi, působením při respiračních onemocněních a úlevou při bolestech.

Proti rýmě a kašli

Eukalyptus radiata je šikovným pomocníkem ve chvílích, kdy vás trápí rýma či nachlazení. Pomáhá uvolňovat dýchací cesty, snižuje jejich otok a uleví ucpanému nosu a dutinám. Zároveň zmírňuje dráždivý kašel a usnadňuje dýchání. Eukalyptus radiata rovněž snižuje horečku a dlouhodobě chrání proti infekcím díky svým přirozeně antiseptickým vlastnostem.

Osvěžení a úleva od bolestí

Díky své svěží mentolové vůni Eukalyptus radiata oceníte také ve chvílích, kdy se cítíte unavení a bez energie. Tato esence je vhodná nejen do domácnosti, ale i na pracoviště, protože zmírňuje únavu, osvěžuje mysl a podporuje schopnost koncentrace. Eukalyptus radiata zároveň ulevuje od bolestí pohybového aparátu a působí při zánětech močových cest.

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Saloos mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Saloos se vyznačují vysokou kvalitou, českým původem a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není určený pro těhotné a kojící ženy, dále pro děti do neukončeného 6. měsíce.. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Eucalyptus Radiata (Eucalyptus) Oil1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY: Vyrobte si vlastní antibakteriální gel

Éterické oleje na problémy se zády

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Jak se zbavit chrápání

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Eucalyptus Radiata (Eucalyptus) Oil1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?