Lavera Expresní pečující sprej na vlasy, Hair Pro 125 ml

Lavera Expresní pečující sprej na vlasy, Hair Pro 125 ml

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Expresní pečující sprej na vlasy posiluje jemné zplihlé vlasy a dodává jim objem bez nežádoucího zatížení. Kombinace rostlinných výtažků dodává jemnému vlasu objem a posiluje jej po celé délce.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Expresní pečující sprej na vlasy Lavera HairPro intenzivně posiluje jemné zplihlé vlasy a dodává jim objem bez nežádoucího zatížení. Kombinace rostlinných výtažků dodává jemným vlasům objem, posiluje je od kořínků až po konečky a současně je chrání před lámáním i poškozením během následné úpravy.

Pečující sprej dodává jemným vlasům přirozený objem díky obsahu extraktů z kopřivy, moringy a rostlinným proteinům. Ty vlas lehce obalí a posílí jeho strukturu, aniž by docházelo k nežádoucímu zatížení vlasu. Naopak vlasy získávají vzdušný objem a lesk, snadněji se rozčesávají a lépe upravují do finální podoby.

Bezoplachový výživný sprej dodává jemným vlasům s tendencí k plihnutí nejenom objem, ale také živiny potřebné pro zdravý růst. Výtažky ze sóji, mandlí, pšenice a mnohých dalších stimulují zdravý růst vlasu, posilují jej od kořínku po koneček a zanechávají jej odolnější vůči poškození. Expresní pečující sprej dodává vlasům objem, ale také lesk a pěstěný vzhled.

Rychlá péče

V dnešní uspěchané době již nezbývá příliš času na péči o tělo či vlasy, proto ve chvílích spěchu přijde vhod právě Expresní pečující sprej na vlasy Lavera. Díky praktické formě spreje se velice snadno nanáší a jeho aplikace trvá skutečně pár vteřin. Navíc se snadno rozprostře rovnoměrně po celé ploše vlasů a pokryje je až ke konečkům.

Přírodní ingredience

Expresní pečující sprej na vlasy využívá kvalitních přírodních ingrediencí a nezatěžuje vlasy ani pokožku hlavy syntetickými složkami. Rostlinné proteiny posilují strukturu vlasového vlákna a činí jej pevnějším a pružnějším. Výtažek z kopřivy je bohatý na vitaminy a antioxidanty, jež vlasy chrání proti volným radikálům a proti nepříznivým vlivům prostředí.

Objem pro jemné vlasy

Expresní pečující sprej je obzvláště vhodný pro jemné vlasy, které snadno plihnou a ztrácejí svůj objem. Sprej vlasy posiluje a obnovuje jejich strukturu. Zároveň brání plihnutí vlasů u kořínků a navrací jim jejich přirozený objem a vzdušnost. Díky tomu vlasy nejen vypadají hustější, ale zároveň se snadněji upravují a lépe drží tvar po celý den. 

Podpora růstu vlasů

Pro zdraví vlasů je důležitá také kvalita vlasové pokožky, ze které samotný vlas vychází. Pečující sprej obsahuje složky, které podporují činnost vlasových váčků a dodávají nově rostoucím vlasům potřebné živiny pro zdravý a lesklý vzhled. Výtažek z mandlí, sóji a moringy činí vlasy odolnějšími vůči poškození a mají silný revitalizační efekt. 

Použití: Malé množství spreje aplikujte rovnoměrně do délek vlhkých ručníkem vysušených vlasů a upravte podle zvyku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?