puroBIO cosmetics for Hair 5 Vitamins maska na vlasy 40 ml

puroBIO cosmetics for Hair 5 Vitamins maska na vlasy 40 ml

136
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Maska na vlasy v podobě unikátního multivitamínového komplexu se postará o perfektní lesk vašich vlasů a bohatou výživu. Maska je vhodná pro všechny typy vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

for Hair 5 Vitamins maska na vlasy puroBIO cosmetics posyktne vlasovým vláknům hloubkovou výživu a neodolatelný lesk. Maska s unikátním multivitaminovým komplexem je vhodná pro všechny typy vlasů. 

Vitaminová maska poskytuje veškeré potřebné nutrienty pro suché, mastné i normální vlasy. Směs aktivních látek proniká do struktury vlasů, posiluje vlákna a činí je odolná proti vlhkosti. Zanechá vlasy zářivé a pevné, s vytouženým objemem a snadno rozčesatelné.

Maska na vlasy puroBIO cosmetics je obohacená o výtažky z lněného semínka, které poskytují vlasům pružnost  a lesk. Extrakt z maliníku napravuje poškozenou strukturu vlákna a dodává potřebnou vitalitu.

Použití: Malé množství masky rozetřete v dlaních a aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. promasírujte a nechte působit 5-10 min. Poté důkladně opláchněte.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte na suché vlasy.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Produktové řady: puroBIO for Hair

Typy vlasů: barvené vlasy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

geniální / Eva 18. 6. 2021 17:26

Po vyzkoušení objednvám již podruhé, beru hned několik balení. Krásně vlasy vyživuje, snadno se pak rozčesávají, krásně se lesknou, ale nejsou zatížené ani mastné. Používám jak na vlasy po umytí tak i někdy na suché vlasy - vetřu, nechám to tam třeba půl dne a pak si jdu mýt vlasy, funguje to oboje. doporučuji, Navíc i když se to nejdříve nezdá, ten uzávěr se dá zavřít, maska nevyteče, zle s ní i cestovat. Mám vlasy po lopatky a maska do suchých vlasů mi vyšla na 2x.

Nikdy nepřestaňte vyrábět / Renata 16. 7. 2021 23:29

Dlouho jsem hledala vhodné produkty. Jelikož jsem se zbavovala chemické kosmetiky,která mi dělala zle jak na pokožku tak na délky vlasů která je zatěžovala. Objevila jsem super kombo šampon od AnnaMarieBörlind, kondicionér od Madáry a tuto masku. Mám blond vlasy hodně barvené,a hledala jsem několik let vhodnou ale přesto přírodní péči. Tato maska nádherně jemně voní,vlásky se opravdu lesknou. Vlasy jsou velmi jemné a přesto objemné. Žádná splihnotina se nekoná ano po dvou dnech. Vlasy jsou vzdušné a přesto výživené ???? Děkuji za tento produkt. Už jej budu kupovat doživotně,miluji tuto masku ❤️

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada puroBIO for Hair

Nenašli jste to pravé? Co tohle?