Superionherbs Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt

Superionherbs Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt

Značka: Superionherbs
Zboží je trvale vyřazeno.

Ganoderma Duanwood Reishi Spor a Ganoderma Duanwood Reishi Extrakt Superionherbs jsou složeny z výtažků houby Reishi, která je nazývána "houbou nesmrtelnosti" a je jednou z nejcennějších a nejvyhledávanějších rostlin.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ganoderma Duanwood Reishi Spor a Ganoderma Duanwood Reishi Extrakt Superionherbs jsou složeny z výtažků houby Reishi, která je nazývána "houbou nesmrtelnosti" a je jednou z nejcennějších a nejvyhledávanějších rostlin.

Reishi svou výbornou pověst získala před 2400 lety. Už v té době byla Reishi známá jako jeden z nejmocnějších rostlinných adaptogenů. A postupně tyto účinky potvrdily i vědecké výzkumy a lékařské studie v moderní době.

Pokud by se měla označit jedna rostlina jako páteř celostní medicíny, byla by to dozajista Reishi. Byla zmíněna už v medicínském díle Bencao Gangmu (čínská Farmakopei) autora Li Shih-Chen. Červená Reisha byla v tomto textu považována za vůbec nejléčivější rostlinu. Čínský lékař a akupunkturista Li Shih-Chen píše, že pravidelná konzumace Reishi učiní tělo lehkým, mladým a prodlouží život.

Podle TCM diagnostiky mocně posiluje krev, posiluje čchi sleziny, rozpouští hlen a utišuje ducha.

Použití: Nejlépe ráno a večer na lačno.

Upozornění: Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt obsahuje produkty:

Britské doplňky stravy Superion Herbs využívají síly cizopasných hub, které jsou pěstovány v laboratořích. Obsahují vysoké množství účinných látek, které si díky šetrné metodě zpracování uchovávají.

Z blogu3

Jste kyselí nebo "jen" překyselení?

Reishi, božská houba věčného zdraví a nesmrtelnosti

Superionherbs: Hericium, Čaga, Cordyceps, Reishi

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?