Nobilis Tilia Gel kaštanový 100 ml

Nobilis Tilia Gel kaštanový 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kaštanový gel byl vyvinut pro ošetření povrchových kožních cévek. Aktivní látkou je kaštanový extrakt, který pozitivně působí na cévní soustavu a prokrvení kůže a je znám svými zklidňujícími účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální foto pro vás již připravujeme.

Kaštanový gel Nobilis Tilia byl speciálně vyvinut pro ošetření povrchových kožních cévek na větších plochách pokožky. Obsaženou bioaktivní látkou je kaštanový extrakt, který ovlivňuje elasticitu a prokrvení kůže a je znám svými zklidňujícími účinky, zlepšuje pružnost a pevnost cév a ulevuje při otocích.

Účinkem komplexu látek dochází ke znatelnému zlepšení stavu žilního systému. Gel je také vhodným prostředkem při únavě nohou a otocích dolních končetin. Slouží k běžné denní hygieně při rozšíření malých povrchových krevních žilek a pomáhá zmírňovat obtíže, kterými je rozšíření žilek doprovázené.

Praktický pomocník

Stojíte celý den na nohou? Máte po dlouhém dni nohy oteklé a bolavé? Pak vás jistě zachrání kaštanový gel Nobilis Tilia. Tento lehce chladivý gel je vhodný pro ošetření všech možných větších ploch pokožky. Pečuje nejen o nateklé nohy a obsahuje pouze cenné přírodní ingredience, takže svoji pokožku nezatěžujete zbytečnými chemikáliemi.

Zmírnění otoků

Hlavní součástí tohoto gelu je bioaktivní výtažek z kaštanu, který má skvělé účinky na žilní systém nejen dolních končetin. Kaštanový výtažek pozitivně ovlivňuje prokrvení pokožky a podkožních tkání, podporuje přirozenou elasticitu kůže a tonizuje drobné cévy. Díky tomu jsou cévy pevnější a pružnější a otoky zmírněné. Kaštanový gel navíc příjemně chladí. 

Úleva od bolesti

Kaštanový gel tak ulevuje od otoků dolních končetin a zároveň efektivně zmírňuje bolesti a pocit těžkých nohou. Podporuje správné prokrvení a zklidňuje pokožku od podráždění. Zároveň má účinky také na rozšířené povrchové žilky, které stahuje a obnovuje tak krásu vaší pokožky. Díky praktickému aplikátoru s pumpičkou je vždy připraven k použití.

Použití: Vetřete v tenké vrstvě v místech výskytu rozšířených žilek. Při únavě nohou vetřete gel a končetiny polohujte. Vhodným doplňkem je střídavá sprcha teplou a studenou vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?