Nobilis Tilia Gel levandulový 50 ml

Nobilis Tilia Gel levandulový 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zklidňující levandulový gel pečuje o citlivou pokožku náchylnou k častým alergiím a podráždění. Díky bohatému složení s bambuckým máslem a výživnými oleji pokožku zjemňuje a zklidňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zklidňující levandulový gel Nobilis Tilia pečuje o citlivou pokožku náchylnou k častým alergiím a podráždění. Díky bohatému složení na základě bambuckého másla společně s výživnými oleji a rostlinnými výtažky pokožku zjemňuje, zklidňuje a hydratuje do hloubky.

Základ pečujícího gelu tvoří mandlový olej bohatý na množství vitaminů A a E a také nenasycených mastných kyselin. Pokožku hloubkově vyživuje, pečuje o ni a chrání před podráždením. Mandlový olej v kombinaci s bambuckým máslem bohatým na množství antioxidantů chrání pokožku před působením volných radikálů a před známkami předčasného stárnutí.

O zklidnění pokožky se postará levandulový olej, který pokožku harmonizuje, eliminuje její podráždění a začervenání. Levandule v kombinaci s olejem z pelargonie přecitlivělou pokožku skvěle zklidňuje, eliminuje podráždění a zároveň působí protizánětlivě. Díky těmto vlastnostem je levandulový gel výborným pomocníkem pro pravidelnou péči o citlivou pokožku náchylnou k podráždění v důsledku nepříznivých vnějších vlivů.

Zklidňující levandule

Pčeující přírodní gel s rostlinnými výtažky a levandulovým esenciálním olejem pečuje o všechny typy pokožky a uvítá jej zejména pleť problematická, podrážděná či vysušená. Tento velice lehký gel je vhodný nejen k pravidelné péči o pokožku, ale je také skvělou první pomocí při podráždění pleti a přinese okamžitou úlevu. Díky lehké nelepivé textuře nezatěžuje pokožku a nezanechává mastný pocit.

Balzám pro citlivou pleť

Lehký gel se velice rychle vstřebává a je dobře snášen jak pletí suchou, tak probematickou.Praktické balení s pumpičkou chrání proti množení mikroorganismů a jistě jej oceníte nejen na cestách. Obsažený éterický olej z levandule má významné protizánětlivé účinky a ihned zklidňuje pokožku, zmírňuje její zarudnutí a zanechává ji vypnutou a tonizovanou. Přírodní oleje a másla pak chrání proti vysušení a dodávají dostatečnou výživu bez zatížení pleti.

Proti akné i podráždění

Levandulový gel tak obsahuje zejména jemný mandlový olej, který má rovněž zklidňující vlastnosti a zároveň podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce. Bambucké máslo pak pokožku vyhlazuje, zjemňuje a dodává jí výživu a hydrataci. Levandulový olej pak působí v souladu s olejem pelargoniovým, kdy zmírňuje podráždění, brání nepříjemnému pnutí pokožky a zanechává ji komfortně hydratovanou a svěží.

Použití: Malé množství gelu aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a nechte vstřebat.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?