Nobilis Tilia Zklidňující gel na hráz 30 ml

Nobilis Tilia Zklidňující gel na hráz 30 ml

Nobilis Tilia Zklidňující gel na hráz 30 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Chladivý gel Mithra aktivně napomáhá regeneraci poškozené hráze díky obsahu léčivých rostlinných olejů a výtažků. Ty mají výborné zklidňující účinky, zároveň působí adstringentně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Chladivý gel Mithra Nobilis Tilia aktivně napomáhá regeneraci poškozené hráze díky obsahu léčivých rostlinných olejů a výtažků. Ty mají výborné zklidňující účinky, zároveň působí analgeticky, antisepticky a adstringentně, preventivně chrání pokožku před vznikem zánětů.

Gel na hráz hojí poškozenou bolavou pokožku díky obsahu éterických olejů z levandule, heřmánku římského a cypřiše. Tyto látky mají výborné dezinfekční účinky, chrání pleť před zanícením a zároveň napomáhají rychlé regeneraci. Hojení také přispívá vysoký podíl vitaminu E, silného antioxidantu, který pokožku nejenom uzdravuje, ale také brání před opětovným poškozením. Chladivý gel je výborným pomocníkem po porodu, pokožku hráze léčí a zklidňuje, chrání ji před podrážděním a vznikem infekce.

Intenzivní regenerace

Gel na hráz Nobilis Tilia je šikovným pomocníkem, který vám usnadní období po porodu. Právě oblast hráze je během těhotenství i samotného porodu jednou z njnamáhanějších a snadno dojde k poškození pokožky či podkožních tkání. Oblast hráze pak může být velice citlivá nebo dokonce bolet. Praktický gel pomáhá ulevit od pocit tlaku i bolesti a aktivně podporuje regeneraci pokožky.

Usnadněte si mateřství

Pravidelné používání tohoto gelu tak pomáhá zhojit tkáň v exponované oblasti hráze a minimalizuje poškození pokožky po porodu. Obsahuje množství přírodních ingrediencí, nezatěžuje tělo chemikáliemi a s aplikací můžete začít i velmi brzy po porodu. Jemný gel nezanechává ulepený pocit ani pokožku nezatěžuje a díky přírodním složkám zároveň mírně chladí. 

Proti bolestem a pnutí

Lehký gel obsahuje cenný mandlový olej, který má významné regenerační schopnosti a podporuje výživu a hojení pokožky. Zároveň zklidňuje i velmi citlivou pleť a zanechává ji jemnou a bez podráždění. Éterické oleje z levandule, cypřiše a heřmánku pak chrání pokožku před vznikem zánětu, zklidňují ji a chrání ji před dalším poškozením.

Použití: Malé množství gelu aplikujte na hráz a chvíli lehce masírujte. S aplikací začněte co nejdříve po porodu.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Příprava na přirozený porod

Přírodní péče o poporodní poranění

Snadnější porod s éterickými oleji

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?