Nobilis Tilia Oční gel Euphrasia 30 ml

Nobilis Tilia Oční gel Euphrasia 30 ml

Nobilis Tilia Oční gel Euphrasia 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Zboží je trvale vyřazeno.

Gel pro unavené oči Euphrasia pečuje o citlivou pokožku očního okolí, zklidňuje ji a zároveň přináší zchlazení. Pokožka je pružnější a otoky jsou zmírněny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Gel pro unavené oči Euphrasia Nobilis Tilia pečuje o citlivou pokožku očního okolí, zklidňuje ji a zároveň přináší zchlazení. Pokožka je zklidněna, otoky jsou zmírněny a současně se pleti dostává živin potřebných pro zdraví a pružnost díky obsahu rostlinných výtažků.

Základ gelu je tvořen výtažky ze světlíku lékařského, který má báječné zklidňující účinky, chrání citlivou pokožku i samotné oko před podrážděním. Díky tomu je gel vhodný pro pravidelnou péči o oči dlouhodobě vystavované slunečnímu záření, prašnému prostředí či monitoru počítače.

O zachování elasticity jemné pokožky se postará prášek ze zeleného čaje. Ten je bohatý na množství antioxidantů, které pleť posilují a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a tím pádem i před známkami stárnutí. Díky jedinečné kombinaci účinných látek je pokožka zklidněna, otoky jsou zmírněny a pleť je příjemně zchlazena.

Jemná péče

Gel na unavené oči Euphrasia od Nobilis Tilia dodává citlivé pokožce očního okolí šetrnou péči a zároveň ji lehce chladí. Jemná gelová konzistence oční okolí nezatěžuje, nezanechává ulepený pocit a nedráždí pokožku. Gel poskytne očnímu okolí dostatek hydratačních látek a díky přírodním výtažkům pomáhá minimalizovat oční vrásky, otoky a kruhy pod očima.

Proti otokům i kruhům pod očima

Tento lehký gel je tak vhodný i pro citlivou pokožku a díky přírodním ingrediencím poskytuje pokožce očního okolí šetrnou péči. Základem je olej ze světlíku lékařského, který je proslulý svými zklidňujícími účinky. Zmírňuje jakékoliv podráždění, ulevuje od otoků, a tím i zmírňuje kruhy pod očima. Zároveň pokožku chrání proti podráždění. 

Hydratace a osvěžení

Výtažek ze světlíku příznivě pôsobí na oči a gel rovněž chrání pokožku, proto je vhodný pro péči o pokožku i v náročných podmínkách, například na slunci či v prašném prostředí. Prášek ze zeleného čaje je pak bohatý na antioxidanty, které chrání proti působení volných radikálů, a tím i zpomalují stárnutí pleti. Kromě toho gel přináší okamžité osvěžení díky chladivým složkám. 

Použití: Malé množství gelu aplikujte ráno a/nebo večer na pokožku očního okolí. Gel do pokožky lehce vklepejte.

Tip: Pro umocnění chladivého efektu skladujte oční gel v lednici.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?