Annemarie Börlind Gel po holení na mastnou pleť 50 ml

Annemarie Börlind Gel po holení na mastnou pleť 50 ml

Annemarie Börlind Gel po holení na mastnou pleť 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Gel po holení hydratuje, osvěžuje a zklidňuje mastnou pleť, podporuje obnovu kožních buněk a chrání pokožku před předčasným stárnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Gel po holení na mastnou pleť Annemarie Borlind je určený pro pleť s rozšířenými póry, která má tendenci k začervenání či vzniku popraskaných žilek. Gel pokožku obličeje příjemně osvěží a zklidní a má zpevňující a vyhlazující účinky. Hydratuje pleť a chrání ji před předčasným stárnutím i škodlivými vnějšími vlivy.

Gel příjemně osvěží a zklidní mastnou pleť po holení a díky obsahu termální vody bohaté na minerály jí poskytuje kvalitní hydrataci. Extrakty z kořene lékořice, baobabu a vilínu mají protizánětlivé a zklidňující účinky a spolu s kyselinou hyaluronovou a výtažkem z ginkga podporují tvorbu kolagenu v pleti, stimulují obnovu kožních buněk, a chrání tak před předčasnou tvorbou vrásek. Vlaštovičník si zase poradí s nepříjemným zarudnutím pleti a šťáva z Aloe vera zklidní podráždění.

Použití: Malé množství gelu naneste na čerstvě oholenou nebo vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?