Lavera Gel stylingový na řasy a obočí světle oříškový, Trend Sensitiv 9 ml

Lavera Gel stylingový na řasy a obočí světle oříškový, Trend Sensitiv 9 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
234
Momentálně vyprodané na e-shopu

Fixační gel na obočí s přírodními vosky dokonale zvýrazní vaše obočí, napomáhá upravit jeho tvar a fixuje jej pro celodenní bezchybný vzhled. Oříškově hnědá barva působí velice přirozeně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Stylingový gel na řasy a obočí světle oříškový dodá vašemu pohledu nový výraz. Obočí je rámem očí, a proto je velice důležité jeho zvýraznění, protože jedině krásně tvarované obočí vám dodá upravený vzhled a dokáže rozzářit váš pohled či podtrhnout rysy vašeho obličeje. Tento stylingový gel je skvělou pomůckou, která se díky kompaktní velikosti snadno vejde do každé kabelky či kosmetické taštičky, a můžete ho tak mít při sobě po celý den.

Gel na obočí obsahuje směs intenzivních minerálních pigmentů, které mu dodávají sytý odstín v světle hnědé oříškové barvě. Tyto tóny působí velice přirozeně a budou slušet jak blondýnkám, tak hnědovláskám. Odstín má mírně studený podtón pro neutrální vzhled. V balení najdete kromě samotného gelu také kartáček na obočí pro jeho důkladné pročesání a vytvarování.

Základ gelu na obočí je tvořen včelím voskem, který rovnoměrně obalí jemné chloupky obočí a dokonale jej zafixuje a dodá mu tvar, který vydrží po celý den. Přírodní složení s rostlinnými oleji a vitamínem E nedráždí oční okolí a zároveň pečuje o pokožku, řasy i obočí a posiluje strukturu vlasových vláken. Tento gel na obočí tak přirozeně podtrhne vaše nalíčení očí a dodá vám bezchybný elegantní vzhled.

Dokonalé obočí

Pokud byste se zeptali, která část obličeje skutečně rámuje celou tvář a podtrhne vaši přirozenou krásu, pak je to právě obočí. Obočí zdokonalí celý vzhled vašeho obličeje a dokáže prohloubit váš pohled i opticky odstranit unavený výraz z tváře. Skvělým doplňkem k pravidelné úpravě jeho tvaru pomocí vytrhávání je potom praktický stylingový gel, který celé dílo dotvoří.

Celodenní fixace

Základním úkolem gelu na obočí je především fixace neposedných chloupků v kýženém tvaru. Stylingový gel na obočí Lavera udrží obočí na uzdě po celý den a působí velice přirozeně. Obočí jen jednoduše pročešete přiloženým kartáčkovým aplikátorem, který rovnoměrně nanese velice jemný gel na každý chloupek obočí, a doplní tak jeho tvar.

Přírodní složení

Samozřejmostí je také přírodní složení založené na bázi rostlinných ingrediencí. Pokožka očního okolí je velice citlivá a není vhodné zatěžovat ji syntetickými látkami. Gel na obočí Lavera oční okolí nedráždí a naopak má pečující benefity, které oceníte v každém věku. Rostlinné oleje posilují samotné obočí i vlasové váčky a včelí vosk zaručí dokonalou fixaci.

Upravený vzhled

Kvalitní minerální pigmenty ve světle oříškové barvě jemně obočí dotónují a zvýrazní jej velice nenápadným, avšak efektivním způsobem. Odstín gelu na obočí má mírně studený podtón, aby působil přirozeněji. Stylingový gel na obočí je skvělou pomůckou, která se díky kompaktní velikosti vejde do každé kabelky a můžete jej použít kdykoliv během dne.

 

Použití: Naneste gel na obočí aplikátorem a následně rozčešte přiloženým kartáčkem pro dokonale přirozený efekt.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Jak na výrazné obočí

Ovládněte svoje obočí!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna 9. 3. 2019 15:42

Hezká přirozená barva, vydrží celý den.

/ Ivana 15. 3. 2021 13:58

Nelepí, jemně zvýrazňuje. Volila jsem jako alternativu k tužce na obočí a jsem spokojená. Není sice tak výrazný jako tužka, ale vypadá mnohem přirozeněji. Vhodné, když máte přirozeně hezký tvar obočí a chcete jen zdůraznit jeho barvu.

/ Zuzana 22. 8. 2018 12:22

vynikajúci gél. obočie nezlepí, vyzerá prirodzene a vydrží celý deň :-)

/ Věra 15. 7. 2020 08:23

Při prvním použití jsem si myslela, že vůbec nebarví, ale když jsem pak nanesla pouze na jedno obočí a porovnala s druhým, výsledek byl krásně patrný. Obočí je sjednocené, jen lehce tónované a na první pohled upravenější. Působí velice přirozeně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?