Ayumi Glycerin 100% 150 ml

Ayumi Glycerin 100% 150 ml

(2 hodn.)
242
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Gel Glycerin můžeme použít na pokožku obličeje a těla smíchaný s růžovou, levandulovou, nebo jinou květovou vodou či éterickými oleji.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Čistý rostlinný glycerin Ayuuri Natural zjemňuje a zvláčňuje pokožku, zvlhčuje ji a napomáhá udržet pleť hydratovanou. Rostlinný glycerin je vhodný pro použití na všechny typy pleti. Glycerin můžeme použít na pokožku celého těla smíchaný s růžovou, levandulovou, nebo jinou květovou vodou či éterickými oleji.

Glycerin také můžete využít k tvorbě vlastních receptur pleťové, tělové či vlasové kosmetiky. Doporučujeme používat ho v koncentraci okolo 5 %, což je pro pokožku prospěšné množství. Vyšší koncentrace okolo 40 % a více mohou pokožku naopak vysušovat. 

Díky tomu, že Ayuuri Natural čerpá znalosti pro své produkty ze starověké síly ájurvédských principů, nabízí škálu produktů pro vlasy a vlasovou pokožku hlavy, tělo i pleť. Jsou navrženy tak, aby pokožku hýčkaly, doplňovaly, vyživovaly a chránily před vlivy moderního života. 

Použití: Pro použití na pleť smícháme 1 lžičku glycerinu se 100 ml kohoutkové či květové vody a aplikujeme na obličej, krk a dekolt. Na pokožku těla můžeme smíchat 5 lžiček glycerinu a 4 šálky vody a jemně vmasírovat do pokožky celého těla. Pár kapek glycerinu můžeme také přidat do koupele, aby byla pokožka po delší dobu jemná a vyživená.

Ayumi sbírá své poznatky v ajurvédě, a díky tomu nabízí produkty pro péči o vlasy, pleť i pokožku. Jsou navrženy tak, aby vás hýčkaly. Obsahují množství přírodních surovin z oblasti tradiční indické medicíny, jako je kurkuma, santalové dřevo, moringa, arjuna či neem, které mají příznivé účinky na celé tělo.

Ostatní kategorie: Pleťové vody

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Ayuuri natural, Fudco Unit E, Cobbold Estate, Cobbold Road , NW10 9ST, Willesden, London, Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Složení:

Glycerin
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Úžasná hydratace / Kateřina 1. 12. 2023 12:49

Glycerin přidávám do sypkých směsí, když vytvářím masku na obličej/tělo. Např. sypké aloe, zelený/bílý jíl a lžičku glycerinu, přidávám jako kapalinu na rozmíchání růžovou vodu. Pleť je pak krásně vyčištěná a hydratovaná! Případně bez masky glycerin používám s aloe gelem a je to bomba! :)) Vydrží mi velmi dlouho. Zatím jsem nezkoušela, ale určitě si z něj chci udělat hydratační masku na vlasy.

Glycerin je skvělý! / Pavla 10. 9. 2014 15:58

Mám problémy se suchou kůží (hlavně ruce a šlapky). Stačí 4 kapičky oleje rozetřít na špičkách prstů a následně rozetřít na celé ruce, které vydrží dlouho hydratované. Šlapky, které jsem mívala věčně suché a musela každý večer mazat krémy, je minulostí. Glycerin je dlouho udržuje hydratované. Jsem maximálně spokojená.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Složení:

Glycerin
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?