Naturalis Golden Berries 250 g

Naturalis Golden Berries 250 g

Značka: Naturalis
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Plody mochyně peruánské jsou bohaté na sacharidy či vlákninu a překvapí vás svou ovocnou, lehce nakyslou chutí. Jsou výborné jako přísada do kaší nebo müsli.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Golden Berries Naturalis jsou sušené plody mochyně peruánské (physalis), která se díky vysokému obsahu vitaminů A, B1, B3, D, rutinu a mnoha minerálů řadí mezi superpotraviny. Plody mají příjemnou ovocnou chuť podobnou rozinkám a jsou vhodné jak k samostatné konzumaci, tak jako přísada do jogurtu, cereálií, obilninových kaší i dalších pokrmů.

Uvnitř květů mochyně peruánské se nacházejí sytě oranžové plody (bobule), které jsou skvělým zdrojem sacharidů a také vlákniny. Mají svoji typickou, nezaměnitelně sladkou chuť. Trochu připomínají rozinky a můžete v nich cítit také pomeranč. Kromě řady vitaminů v nich najdete také draslík, fosfor, železo nebo vápník. 

Dávkování: Užívejte 1 zarovnanou polévkovou lžíci 1-2krát denně. Děti od 3 let věku mohou užívat 1 lžíci 1krát denně.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let.

Český prodejce Naturalis nabízí ve svém sortimentu oblíbené superpotraviny, které patří mezi ty nejkvalitnější na trhu. Mají výjimečné výživové vlastnosti a mohou se pyšnit výbornou vstřebatelností.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Gloobe corp. s.r.o. , Zelená 487 , 252 62, Horoměřice, Česká republika

Z blogu3

Co jíst, abyste měli krásné zdravé vlasy

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme vitamíny a jak se v nich vyznat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?