Weleda Granátové jablko regenerační tělové mléko 200 ml

Weleda Granátové jablko regenerační tělové mléko 200 ml

Weleda Granátové jablko regenerační tělové mléko 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační tělové mléko s obsahem oleje z granátových jablek se zaměřuje na boj s předčasným stárnutím pokožky. Intenzivně hydratuje pokožku, podporuje obnovu buněk a chrání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační tělové mléko Weleda s obsahem oleje z granátových jablek se zaměřuje na boj s předčasným stárnutím pokožky. Intenzivně hydratuje pokožku, podporuje obnovu buněk a chrání před škodlivými vlivy prostředí díky obsahu antioxidantů.

O důkladnou hydrataci a péči o pokožku se v tomto tělovém mléku postará především olej z meruňkových jader a bambucké máslo. Klíčovou ingrediencí tělového mléka je olej ze semen granátového jablka v bio kvalitě. Již ve starověku byla granátová jablka ceněna jako elixír mládí a krásy.

Olej lisovaný ze semen této rostliny je bohatý na antioxidanty, chrání pokožku před nepříznivými vlivy z našeho okolí a zároveň podporuje její regenerační schopnosti. Zralá pokožka se po pravidelném používání tohoto mléka vyhlazuje a zpevňuje.

Jemná péče

Tělové mléko Weleda je tím pravým, co vaše pokožka potřebuje. Při každém sprchování totiž může docházet k vysušení pokožky a je třeba obnovit její přirozenou ochrannou bariéru. Tělové mléko Weleda pečuje o všechny typy pokožky a navrací jí ztracenou vlhkost. Udržuje optimální hydrataci kožních buněk, díky čemuž zanechává pokožku komfortně vláčnou po celý den.

Hedvábně jemná pokožka

Tělové mléko Weleda je vhodné pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky. Obsahuje jen kvalitní přírodní ingredience a je samozřejmě zcela bez obsahu silikonů, parabenů, syntetických konzervantů či umělé parfemace. Rostlinné oleje pokožku nezatěžují, ale zároveň jí dodávají hloubkovou výživu a navracejí pokožce přirozenou pružnost.

Lehká konzistence

Tělové mléko Weleda je tou pravou volbou pro ty z vás, kdo preferují lehčí texturu oproti hutným tělovým máslům či krémům. Mléko se velice snadno roztírá díky složení plném olejů a rostlinných výtažků a rovnoměrně jej nanesete během několika málo okamžiků. Zároveň se rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak, takže se krátce po aplikaci můžete obléci.

Ovocná vůně

Tělové mléko s vůní granátového jablka vám dodá dobrou náladu a jeho aroma je velice příjemné. Olej ze semínek granátového jablka je bohatý na antioxidanty, které působí proti volným radikálům, a tím zpomalují stárnutí pokožky. Meruňkový a slunečnicový olej spolu s bambuckým máslem pokožku efektivně zvláčňují a podporují její regeneraci.

Použití: Malé množství krému vetřete do pokožky celého těla. Aplikujte alespoň několikrát týdně. Před použitím lahvičku protřepejte.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu14

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dopřejme pleti přírodní regeneraci

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Jak na regeneraci těla i ducha

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Péče o pleť v jistém věku

Po létě svou pleť rozmazlete

Silikony v kosmetice

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Ten nej... / JanaH 25. 10. 2017 22:58

Mé nejoblíbenější tělové mléko od Weledy. Příjemná vůně i konzistence. Mléko se dobře vstřebává a zůstává jen příjemně hebká pokožka. Přírodní složení je veliké plus. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?