Weleda Granátové jablko vyhlazující denní krém 30 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující denní krém 30 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující denní krém 30 ml

(6 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký denní vyhlazující krém zjemňuje vrásky a drobné linky a zlepšuje elasticitu pleti. Pokožka je ochráněna před nepříznivými vnějšími vlivy díky obsahu antioxidantů a výživných olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký denní vyhlazující krém Weleda zjemňuje vrásky a drobné linky kolem očí a rtů a zlepšuje elasticitu pleti. Pokožka je ochráněna před nepříznivými vnějšími vlivy díky obsahu antioxidantů a výživných olejů.

Vyhlazující denní krém regeneruje zralou pokožku díky obsahu sezamového a vzácného makadamového oleje. Antioxidanty obsažené v oleji z granátových jablek pokožku chrání před vlivem volných radikálů, a tak ji chrání před vlivy předčasného stárnutí.

I přes výživné složení se krém snadno a rychle vstřebává bez zanechání nepříjemného mastného filmu. Lehký vyhlazující krém zlepšuje elasticitu pleti a díky složení bohatému na výživné oleje zjemňuje vrásky i drobné linky.

Denní péče

Tento Vyhlazující denní krém Weleda pečuje o náročnou pokožku, která vzdoruje tvorbě vrásek a ochabování kontur obličeje. Tento denní krém probudí vaši pleť do nového rána, dodá jí pořádnou dávku energie a pomáhá vyhladit drobné nerovnosti. Krém má jemnou krémovou konzistenci, která nezanechává ulepený nebo mastný pocit.

Vyhlazená pokožka

Se zvyšujícím se věkem ubývá kolagenových a elastinových vláken v pokožce, čímž ochabují její kontury a vzhledem ke snížené hydrataci zároveň dochází k tvorbě vrásek. Tento denní krém dodá vaší zralé pokožce vše, co potřebuje v jednom jednoduchém kroku a zajistí jí celodenní výživu a pocit komfortně hydratované a vypnuté pleti díky přírodním výtažkům.

Síla antioxidantů

Jsou to právě kvalitní přírodní ingredience, které navracejí vaší pleti mladistvý vzhled a revitalizují ji. Olej z granátových jablek je mimořádně bohatý na cenné antioxidanty, které chrání proti působení volných radikálů, a tím i efektivně zpomalují stárnutí pokožky. Krém tak podporuje zdravý metabolismus buněk a podporuje regeneraci pleti.

Výživa a hydratace

O pěstění vaší pokožky se pak postarají přírodní oleje, které obnovují její přirozenou ochrannou hydrolipidovou bariéru. Sezamový olej je vydatný a dodává pokožce intenzivní výživu, aniž by ji zatížil či způsobil ucpávání pórů. Makadamový olej pomáhá vyhlazovat drobné vrásky a linky a zároveň spolu s jojobovým olejem uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky.

Použití: Malé množství pleťového krému naneste ráno na čistou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Krém je vhodný i pod make-up.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Jak na regeneraci těla i ducha

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Péče o pleť v jistém věku

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Denní krém / 4vladku 13. 11. 2017 00:56

Velmi příjemný, lehký, jemně parfemovaný krém, který se dobře roztírá i vstřebává. Pleť je po něm pružnější a vyhlazená. Uvítala bych kdyby měl i ochranný faktor proti slunečnímu záření.

Denní krém / Barbora 9. 11. 2017 13:29

Denní krém s lehkou parfemaci má příjemnou texturu sametovou barvu a velmi lehce se roztírá. Krém je hutnější a stačí opravdu nanášet malé množství. Na první dojem působí krém mastně, ale rychle se vstřebá a vytváří na pokožce ochranný film. Je znát že kůže je hydratovaná, vyživovaná a upřímně jsem nečekala jak dobře moje pleť příjme změny a rychle se přizpůsobí. Chybí mi pouze faktor na ochranu proti slunečnímu záření.

Je výborný. / Drahoslava 13. 11. 2017 18:28

Již jsem vyzkoušela několik přípravků od Weledy a i tento krém potvrdil vysokou kvalitu značky. Krém je výborný. Již po týdnu používání jsem si všimla pozitivních změn. Má pleť je pevnější a jemnější. Vyhladily se mi jemné vrásky i u těch větších došlo ke zlepšení. Změn si všimly i mé kolegyně. Díky tomuto krému je má pleť mladší, svěžejší a jen mimo jiné jsem se zbavila i vrásky na kořeni nosu.

Zpevňující denní krém / Dita 21. 11. 2017 23:00

Zpevňující denní krém nanáším na sérum stejné řady. Krém ma lehkou konzistenci a úžasně příjemně voní. Rychle se vstřebává a stejně jako gelové sérum má při nanášení jemně chladivý efekt. Pleť je po něm hydratovaná a jemná. Jako velké plus je to, že se jedná o přírodní kosmetiku.

Výborný krém / iwen 19. 11. 2017 20:22

Výborný krém – dobře se vstřebává. Nemám po něm mastnou a lesklou pleť. Po měsíci používání je má pleť pevnější, jemnější, bez nerovností. Pomohl mi i na počínající jemné vrásky, které se zmenšily. Doporučuji.

Skvělý krém / Jana 17. 11. 2017 12:23

Velice příjemně parfémovaný krém, který má příjemnou konzistenci, která se moc dobře nanáší a do pleti se hned vstřebá – nezanechává na pleti žádný nepříjemný film. Po měsíci užívání je moje pleť daleko mladistvější a zdravější. Zmizely mi i drobné nedokonalosti a pleť se jakoby sjednotila. Navíc stačí velice málo krému a tak balení i dlouho vydrží.

/ voljaro 9. 11. 2017 15:02

Vzhledem k svému zralejšímu věku je pro mne tento denní krém velice vhodný. Pleť již nemám tak pružnou a po aplikaci se cítím taková „vyhlazená“. Nemám ráda mastné krémy. Tento krém je lehký a krásně se vstřebává. Pouze mě mrzí, že neobsahuje UV filtr. Jsem zvyklá používat krémy s UV filtry. Tak ještě musím použít make-up s UV filtrem.

/ Kristýna 8. 11. 2017 16:04

Po měsíci používání jsem zaznamenala viditelné zjemnění prvotních vrásek na čele. Nevím, zda je to tím, že jsem se pravidelně něčím opravdu mazala, nebo je Weleda opravdu tak zázračná, ale každopádně výsledek je skvělý, takže jednoznačně doporučuji. Navíc zbožňuji arganový olej a tedy i vše, co ho obsahuje.

Denní krém / Květa 18. 11. 2017 18:40

Má jemnou vůni, dobře se vstřebává, není moc mastný. Pokožka je po jeho použití jemná, redukuje vrásky

Skvělá péče / Michaela 8. 11. 2017 15:13

Denní krém byl příjemný, voňavý a krásně se vstřebával. Konzistence byla lehká, ale nijak zvlášť mastná, což jsem celkem očekávala. I když je balení malé, vydrží dlouho. Používala jsem na dekolt i na obličej a na obou místech jsem byla s krémem nadmíru spokojená

Denní krém / Marcela 8. 11. 2017 22:22

Denní krém se snadno nanáší. Pokožka je velice jemná a zlepšila se její struktura. Pleť mám napnutější. Nezanechává mastný film. Velice příjemně voní.

/ Marcela 12. 11. 2017 00:08

Velice lehké složení s jemnou texturou. Denní krém se rychle vstřebává, snadno se roztírá. Nezanechává mastný film. Pleť je po několika dnech pružnější, vypnutá, hydratovaná, ošetřená. Vrásky jsou zjemněné a zároveň méně hluboké . Lze použít jako podklad pod make-up.

Zpevňující denní krém / Miluš 14. 11. 2017 13:37

Zpevňující denní krém je lehký. Dobře se vstřebává a příjemně mi voní. V kombinaci se zpevňujícím sérem je ideální přípravek denní péči.

/ Katka 15. 11. 2017 20:18

Krém má moc příjemnou texturu, je lehký, krásně voní a dobře se roztírá. Rychle se vstřebá a nepůsobí na pleti mastně. Pokožka je po použití hebká.

Denní krém / Helena V. 13. 11. 2017 10:44

Denní krém WELEDA Granátové jablko má lehké složení, dobře se roztírá a vstřebává do pokožky obličeje. Kromě toho okouzlil moje smysly příjemnou a nevtíravou vůní, která ale zároveň ve mě probouzí pocit smyslnosti. Pleť je hydratovaná a zklidněná a tento stav přetrvává po celý den. Také je dokonale připravena na nanesení make-upu.

Jsem spokojená! / Ocelička 28. 11. 2017 21:25

Jsem z denního krému Weleda granátové jablko nadšená. Má nádhernou vůni a opravdu skvěle zpevňuje pleť. Používám jej každý den pod make up. Má pleť je hydratovaná a příjemnější na dotek. Tak pozoruji redukci mazu a akné, což jsem vůbec nečekala. S tímto produktem z řady granátové jablko jsem opravdu velmi spokojená a všem bych jej doporučila.

krém / Page007 9. 11. 2017 07:27

Krém se hezky roztírá a dobře vstřebává. Je možné skoro hned nanášet make-up. Pleť není ulepená, ani mastná. Jsem moc spokojená.

denní krém / Petra 18. 11. 2017 14:31

Příjemná konzistence, dobře se roztírá. Po nanesení jsem měla pocit, že pokožku zanechá mastnou, ale krásně se do ní vpil. Neobjevila se žádná alergická reakce, žádné zarudnutí. Pleť byla po celý den svěží.

Denní krém / Janďula73 10. 11. 2017 09:38

Rychle se vstřebává a má příjemnou vůni. Doporučuji v kombinaci s vyhlazujícím sérem. Přišlo mi dosažení lepších výsledků pro vyhlazení pleti a její elastičnost. Za mě bych byla pro větší balení, krém byl rychle pryč když jsem ho používala i na dekolt.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?