Weleda Granátové jablko vyhlazující oční krém 10 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující oční krém 10 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující oční krém 10 ml

(5 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký neparfemovaný oční krém s olejem z granátového jablka zjemňuje vrásky a vyhlazuje oční okolí. Díky obsaženým výživným olejům a bambuckému máslu je jemná pokožka zpevněna a posílena.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký neparfemovaný oční krém Weleda s olejem z granátového jablka zjemňuje vrásky a vyhlazuje oční okolí. Díky obsaženým výživným olejům a bambuckému máslu je jemná pokožka očního okolí zpevněna a posílena vůči nepříznivým vnějším vlivům.

Jemná tenká pokožka kolem očí je vyživena do hloubky díky sezamovému, jojobovému a olivovému oleji. Olej ze semínek granátových jablek je bohatý na antioxidanty, které chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy a brání jejímu předčasnému stárnutí.

Vrásky a linky kolem očí jsou zjemněny a vypnuty, oční okolí je zpevněno a vyhlazeno. Díky kvalitnímu obsahu výživných olejů a navíc bez parfemace je oční krém vhodný i pro majitelky citlivých očí a uživatelky kontaktních čoček.

Okno do duše

Oční okolí má nejjemnější a nejtenčí pokožku v lidském těle, proto je také náchylná k vysušení či podráždění. Pravidelná péče o okolí očí je proto vhodná v každém věku a s přibývajícími léty se vám mnohonásobě vyplatí. Právě oční okolí dokáže nejlépe vystihnout naše aktuální rozpoložení, jsou na něm nejvíce vidět známky únavy či vyčerpání a časem ztrácí na přirozené pružnosti.

Důkladná péče

Oční krém Weleda proto poskytne pokožce okolí očí vše, co potřebuje, aniž by ji jakkoliv zatížil či podráždil. Oční krém Weleda obsahuje ty nejlepší přírodní ingredience, rostlinné výtažky a oleje, které oční okolí vydatně vyživují a navracejí pokožce vláčnost a pružnost. Tento krém neobsahuje žádné syntetické konzervanty ani parfemaci, a tak je maximálně šetrný.

Intenzivní výživa

Oční krém Weleda s granátovým jablkem obsahuje směs vyživujících olejů, které napomáhají uzamykat vlhkost v pokožce a brání vysušení. Díky podpoře hydratace tak zároveň nedochází k ochabování kontur pokožky a předčasnému vzniku vrásek v okolí očí. Sezamový olej je vhodný i na velmi suchou pokožku, kterou ihned vyživí a odstraní nepříjemné pnutí pleti.

Vláčná a hydratovaná pokožka

Jojobový olej spolu s olejem z pšeničných klíčků podporují přirozenou regenerační schopnost pokožky a vyhlazují ji. Bambucké máslo zanechává pleť komfortně hydratovanou a olej ze semen granátových jablek je mimořádně bohatý na antioxidanty, které bojují proti vzniku vrásek. Krém je proto vhodný i pro zralou pokožku. 

Použití: Malé množství očního krému naneste ráno a/nebo večer na oční okolí a jemně vklepejte.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Typ pleti: anti age

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Jak na regeneraci těla i ducha

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Naučte se pečovat o oční okolí

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Oční krémy nabité chemií? Ne, díky!

Péče o pleť v jistém věku

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Oční krém / 4vladku 13. 11. 2017 00:50

Tento lehký oční krém se dobře roztírá, rychle se i vstřebává, nedráždí oči a pokožku kolem očí vyhlazuje.

Oční krém / Barbora 9. 11. 2017 13:27

Oční krém nanáším na oční okolí velice lehce a v minimálním množství. Většinu očních krémů po operaci očí nesnesu. Oční krém byl oproti všem ostatním zapečetěn ochranným hliníkovým uzávěrem. Krém je podobné konzistence, ale bez parfemace.

Nedám na něj dopustit. / Drahoslava 13. 11. 2017 18:31

Oční krém z granátové řady od Weledy je velice jemný. Při jeho používání se m nikdy nestalo, že bych měla zarudlé oči. Dříve jsem měla „rance“ pod očima a unavený pohled. Tomu je konec. Oční krém mi vyhladil vrásky a rozzářil pohled. Nedám na něj dopustit.

Oční krém / Dita 21. 11. 2017 23:03

Oční krém je jemné konzistence bez parfemace neb se nanáší do nejbližšího okolí očí. Oči nikterak nedráždí a ani jsem neměla žádnou negativní reakci jako se tomu stalo u jiného krému v minulosti. Pleť příjemně vypína a hydratuje. Jedná se o přírodní kosmetiku.

Oční krém / iwen 19. 11. 2017 20:24

Jedná se o velice jemný krém. Stačí ho nanést jen malé množství. Používám ho měsíc a má pleť je kolem očí pevnější. Pozoruji, že mi ubyly jemné vrásky a díky tomu mám najednou mladší úsměv.

Oční krém skvělý / JanaV 17. 11. 2017 12:27

Oční krém používám každý den po večerním vyčištění pleti. Nanáší se velice příjemně, příjemně voní a nezanechává žádný mastný film – poměrně rychle se vstřebá. Pokožka kolem očí je po měsíci využívání jakoby jemnější a pružnější. Navíc jsem na něj neměla žádné negativní reakce.

/ voljaro 9. 11. 2017 15:03

Tento krém je velice jemný a po nanesení mi nedráždí oči. Mohu ho klidně nanést i těsně před spaním a ráno nemám oči oteklé, jako se mi stávalo při aplikaci jiných očních krémů. Dokonce jsem ho použila těsně po depilaci chloupků v obličeji a na rozdíl od jiných krémů byla aplikace velice příjemná, vůbec to nepálilo .

Oční krém / Květa 18. 11. 2017 18:44

Příjemný krém, který dobře působí na pleť. Není mastný, dobře se vsakuje. Redukuje vrásky.

Okamžitý účinek / Michaela 8. 11. 2017 15:12

Oční krém jsem používala sporadicky, protože nemám zatím problém s očním okolím. Každopádně nepálí, nemám po něm oteklé či červené oči. Oční okolí alespoň příjemně hydratoval. A stačila mi jej opravdu trošička. Opět z této řady je to krém, který krásně voní a je to super prevence před vznikem vrásek.

Oční krém / Marcela 8. 11. 2017 22:27

Oční krém se příjemně nanáší. Vzhledem k mým velice citlivým očím nanáším opatrně aby se krém nedostal na pohyblivé víčko. Vrásky okolo očí se zdají být jemnější.

oční krém / Marcela 12. 11. 2017 00:13

Tento oční krém nedráždí oči ani oční okolí. Dokonale ošetří jemnou kůži očního okolí. Hydratuje, zjemňuje, ošetřuje. Zanechává svěží pocit. Zmírňuje kruhy pod očima. Vyhlazuje vějířky okolo očí a sjednocuje.

WELEDA GRANÁTOVÉ JABLKO VYHLAZUJÍCÍ OČNÍ KRÉM 10 ML / Miluš 14. 11. 2017 13:39

Potěšilo mě, že jsem neměla žádnou nepříjemnou reakci. Oči se cítily dobře, nic nepálilo. Vrásky kolem očí zjemnily. Takové ty drobounké vrásky téměř zmizely. Poprvé jsem se setkala s tím, že produkty od jednoho výrobce mi nevyvolaly žádnou reakci.

/ Katka 15. 11. 2017 20:25

Jemný krém bez parfemace pro oční okolí, nepálí, dobře se rozetře. Na účinek proti jemným vráskám je brzy, ale řekla bych, že může mírně vyhlazovat - tenká kůže v okolí oka je pěkně hydratovaná a rozzářená.

Oční krém / Helena V. 13. 11. 2017 10:48

Zpevňující oční krém WELEDA Granátové jablko je velmi jemný, bez parfemace. Dobře se vstřebává v okolí očí a nijak oči nedráždí. Při jeho pravidelném použití zmizely jemné vrásky a pokožka v okolí očí je rozjasněná.Celkově jsem touto řadou mile překvapena. Použití této kosmetiky mi přináší nejen každodenní potěšení, ale také viditelné zlepšení stavu mojí citlivé pleti.

krém / Page007 9. 11. 2017 07:28

Oční krém používám večer. Jelikož nemám výrazné vrásky, v tomto směru efekt nepozoruji, ale moc pěkně hydratuje a vyživuje oční okolí. Má jemnou texturu a nezpůsobuje podráždění očí.

oční krém / Petra 18. 11. 2017 14:43

Příjemná, trochu tekutější konzistence. Stačí nanést malé množství. Vůbec nedráždí oční okolí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?