Weleda Granátové jablko vyhlazující sérum 7 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující sérum 7 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehké vyhlazující sérum se šťávou z granátového jablka zjemňuje vrásky, dodává pokožce hydrataci a zlepšuje elasticitu. Sérum připravuje pleť na použití krému a zintenzivňuje působení péče.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehké vyhlazující sérum Weleda se šťávou z granátového jablka zjemňuje vrásky, dodává pokožce potřebnou hydrataci a zlepšuje její elasticitu. Sérum připravuje pleť na použití denního a nočního krému a zintenzivňuje působení následné péče a její účinky.

Vyhlazující sérum zjemňuje a zároveň pečuje o zralou pokožku díky obsahu granátového jablka. To je totiž bohaté na antioxidanty, které chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy, dodávají pokožce zdravou barvu a pěstěný vzhled.

O zklidnění a zjemnění pokožky se postará šťáva z Aloe vera. Ta napomáhá proniknout účinným látkám hluboko do pokožky, hydratuje pleťové buňky a zároveň pokožku zklidňuje. Díky séru je pleť zjemněná, zklidněná a ochráněná před podrážděním. Navíc je připravená lépe vstřebat následnou péči.

Pro zralou pokožku

S přibývajícími léty naše pokožka postupně ztrácí svou přirozenou pružnost a vláčnost, vlákna kolagenu a elastinu se rozvolňují a vznikají první vrásky. Toto sérum je intenzivním přípravkem, který pečuje o náročnou zralou pokožku a navrací jí mladistvý vzhled. Sérum je něčím navíc, co pozvedne vaši každodenní péči a pečuje o pokožku mimořádně aktivními ingrediencemi.

Koncentrované složení

Vyhlazující sérum Weleda se liší od běžných pečujících přípravků svými účinky. Obsahuje maximální koncentraci účinných látek, díky tomu stačí skutečně jen pár kapek a vaše pokožka dostane vše, co potřebuje. Sérum má nemastnou konzistenci, která pokožku nezatěžuje, neucpává póry a nezanechává po nanesení ulepený pocit.

Vyhlazená pokožka

Sérum Weleda používejte pro maximální efekt dvakrát denně, tedy ráno a večer po očištění pokožky. Sérum se ihned vstřebá do pleti a nezanechává mastný povlak, naopak dovoluje pleti dýchat. Díky koncentrovanému složení stačí jen pár kapek. Sérum Weleda neobsahuje přidané syntetické ingredience, a tak vaši pokožku zbyrečně nezatěžuje. 

Bojovník proti vráskám

Vyhlazující sérum Weleda obsahuje šťávu z Aloe vera, která má významné hydratační schopnosti a dokáže skvěle vázat vodu. Díky tomu vaši pleť okamžitě vypíná a dokáže vyzmizíkovat drobné vrásky. Šťáva z granátového jablka je mimořádně bohatá na antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky a zabraňují tvorbě vrásek. Vaše pokožka bude opět dokonale vyhlazená a zářící.

Použití: Malé množství séra naneste ráno i večer na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Aplikace séra zvyšuje účinky následně použitého denního či nočního krému.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Typ pleti: anti age

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Jak na regeneraci těla i ducha

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Péče o pleť v jistém věku

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?