Besky Grunt Dětský vlněný polštář

Besky Grunt Dětský vlněný polštář

Značka: Besky
Zboží je trvale vyřazeno.

Odlehčený vlněný polštář pro děti s 300 g náplní té nejlepší ovčí vlny všité do speciálně změkčené bavlněné povrchové látky. Polštář je vhdoný od narození až po náctileté.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Grunt Dětský vlněný polštář o rozměrech 60 x 45 cm Besky je odlehčený polštář pro děti s 300 g náplní té nejlepší ovčí vlny všité do speciálně změkčené bavlněné povrchové látky. Polštář je vhdoný od narození až po náctileté. Je ideální pro astmatiky i alergiky, děti i miminka, a navíc příjemně voní, jako nový vlněný svetr nebo kašmírová šála.

Použitá ovčí vlna je pečlivě vypraná, mykaná ovčí vlna z lokálních zdrojů. 

Vlastnosti vlněných přikrývek a polštářů Besky jsou naprosto nesrovnatelné s těmi z umělohmotných dutých vláken či s klasickými peřinami, které bývají tuhé a často plné roztočů. Vlněná vlákna jsou chráněná lanolinem, což přikrývkám propůjčuje zvláštní schopnost vytvářet tzv. suché teplo - v zimě hřejí a v létě odvádějí vlhkost od těla. 

Parametry:

Druh výrobku: vlněný polštář

Sezónnost: celoroční

Určeno pro: děti

Tloušťka: malá, cca 14 cm

Náplň: mykaná ovčí vlna z místních zdrojů, malá, 300 g

Povrchový materiál: 100% bavlna (hustě tkaná odolná sypkovina)

Barva: bílá

Recyklace: 100% recyklovatelný produkt

 

Ocenění a certifikace Besky:

– 1. místo v soutěži Živnostník roku 2014 Moravskoslezského kraje

– 1. místo v prestižní anketě Žena roku 2018 v kategorii Byznys

– Beskydy regionální produkt ®

– Národní cena Spokojený zákazník

Údržba: Vlna je mimořádně trvanlivá. Vlněné přikrývky, polštáře, podložky, deky a další lůžkoviny nemusíte prát, a přesto vydrží při správném zacházení až desítky let. Údržba není nijak složitá. Výrobky stačí jen pravidelně provětrat na čerstvém vzduchu nebo rozložit u otevřeného okna, když je venku vlhké, mlhavé počasí (jako u nás v Beskydech). Vlna do sebe pojme vlhkost, zvýší svůj objem a před použitím pak už jen přikrývku lehce protřepete. Nic k tomu nepotřebujete a snadno to zvládnete i v menším bytě. Menší znečištění (jako např. polití nápojem) lze velmi opatrně vyprat ručně ve vlažné vodě při teplotě do 25°C. Do lázně přidejte prací gel z mýdlových ořechů nebo přírodní prací prostředek na vlnu s přidaným obsahem lanolinu, který výrobky nejen vypere, ale i ošetří. V případě většího znečištění pak doporučujeme skvrnu nejdřív ošetřit žlučovým mýdlem. Vlněné lůžkoviny zásadně neždímejte, jen lehce vymačkejte a nechte volně uschnout rozložené ve vodorovné poloze při pokojové teplotě. Nesušte je tedy na radiátoru ani na přímém slunci. A konečně v případě silného znečištění dodržujte symboly uvedené na etiketě a přenechte raději čištění profesionální čistírně

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Barva: bílá

Produktové řady: Besky Grunt

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Složení:

bavlna, vlna

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Složení:

bavlna, vlna

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?