lovespot Guasha křídlo jadeit 1 ks

lovespot Guasha křídlo jadeit 1 ks

Značka: lovespot
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Guasha z jadeitu ve tvaru křídla obnovuje kontury obličeje, redukuje otoky a kruhy pod očima a přispívá k vyšší produkci kolagenu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Guasha z jadeitu od značky lovespot obnovuje kontury obličeje, zbavuje pleť vrásek a vyhlazuje ji, přispívá k vyšší produkci kolagenu a pomáhá k tonizaci pleti. Masáž destičkou guasha pomáhá redukovat otoky a kruhy pod očima, rozzáří pleť a ponechá ji svěží a pružnou.

Pro dosažení všech benefitů guashi nejprve očistěte svou pleť přírodní konjak houbičkou lovespot. Kůže tak bude perfektně a šetrně vyčištěná a dokonale připravená na další péči.

Jadeit:

Láska + Energie + Vitalita

Je symbolem čistoty a vyrovnanosti. Zvyšuje lásku i kvalitu péče o rodinu. Jedná se o ochranný kámen, jenž udržuje svého majitele mimo nebezpečí a vnáší do jeho života harmonii. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství. V duševním životě stabilizuje osobnost a uvádí duši do souladu s tělem. Přináší soběstačnost. Uklidňuje mysl. Podněcuje zrod nových myšlenek. Dodává odvahu projevit, kým ve skutečnosti jsme a pomáhá při poznávání sebe sama. 

Základní pravidla pro používání GUA SHA v oblasti obličeje a krku:

  1. Nepoužívejte GUA•SHU, trápí-li vás záněty kůže (akutní akné). V případě, že zvažujete aplikaci botoxu nebo podobný zákrok, poraďte se o následné masáži GUA SHA s lékařem.
  2. Před masáží se vždy pečlivě odličte a naneste na pleť své oblíbené sérum nebo olej. Nikdy nejezděte minerálním kamenem po suché pleti.
  3. Během menstruace a těhotenství se vyhněte oblasti kolem úst.
  4. Než si z masáže uděláte rutinu, nestyďte se nahlížet do přiloženého návodu, kde je znázorněno, jakým způsobem GUA SHA přikládat, i směr jednotlivých tahů. Dočkáte se díky tomu výsledků v nejkratším možném čase.

Použití: Aplikujte sérum nebo olej na očištěnou tvář, krk a dekolt. Opakovanými jemnými tahy masírujte kůži dle návodu po dobu alespoň jedné minuty. Pro ideální výsledek doporučujeme masážní rituál provádět 3-5 minut.

Tip: Roller dejte na pár minut před použitím do lednice a efekt bude o to intenzivnější.

Česká značka LOVESPOT byla založena dvěma kamarádkami, které se rády starají o svou pleť a jejich filozofií je, že nepotřebujte spousty produktů a kosmetiky za tisíce, stačí vám vhodně zvolený produkt a pravidelná péče. V jejich sortimentu tak najdete guashu, rollery, konjakové houbičky a jiné. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SPIRIT BEADS s.r.o., Kunětická 2534/2 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?