Martina Gebhardt Hand & Nail mléko na ruce 100 ml

Martina Gebhardt Hand & Nail mléko na ruce 100 ml

(2 hodn.)
Značka: Martina Gebhardt
Certifikáty: DEMETER
Certifikát DEMETER
424
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Lehké pečující mléko na ruce vyživuje namáhanou pokožku rukou díky složení bohatému na množství olejů a rostlinných výtažků. Chrání před vznikem podráždění, záděr i drobných prasklinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Pečující mléko na ruce Hand & Nail Martina Gebhardt vyživuje namáhanou pokožku rukou díky složení bohatému na množství olejů a rostlinných výtažků. Ty pokožku zjemňují, bohatě hydratují a zároveň chrání před vznikem podráždění, záděr i drobných prasklinek.

O výživu a zjemnění pokožky rukou se postará slunečnicový olej, zatímco výtažky z heřmánku a řebříčku ji aktivně regenerují a chrání před opětovným poškozením. Obě zmiňované bylinky jsou bohaté na azulen, který urychluje hojení ran, působí dezinfekčně a ulevuje od bolesti.

Růžová voda v kombinaci s heřmánkem namáhanou pokožku rukou zklidňují, chrání ji před opětovným podrážděním a uzamykají v pleti potřebnou hydrataci. Pokožka je tak ochráněna před dehydratací a zároveň je vyživená a hebká na dotek.

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou suchou pokožku rukou a lehkou masáží rozetřete. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Německá značka Martina Gebhardt je vysoce kvalitní biokosmetika, podporující přirozené fungování pokožky, které navrací harmonii a stabilitu. Velmi šetrné produkty s přírodními surovinami z biodynamického zemědělství mají certifikaci Demeter a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Martina Gebhardt Hand & Nail

Výrobce: Martina Gebhardt Naturkosmetik und Naturwaren GmbH, St. Wendelinstr. 3 , D-86935, Rott / Pessenhausen, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Biodynamické zemědělství

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dokonalá péče o ruce v zimě

Jak se vyznat v certifikátech?

Jak stárne Berlíňanka

Kdo je Martina Gebhardt aneb Když chcete to nejlepší

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborný / DD 17. 7. 2018 12:31

Zjemňuje a hydratuje pokožku rukou, příjemně voní po bylinkách (jako všechny výrobky od Martiny Gebhardt). Zlepšil se mi i stav nehtů, které mám běžně velmi lámavé a roztřepené. Netvoří se mi záděry a ruce působí pěstěně. Dávkovač se postará o "akorátní" množství potřebné k promazání rukou. Dávám 100% a doporučuji.

Super!! / Eliška 10. 7. 2019 18:37

Úžasná vůně, pokožka je krásně hydratovaná, hebká a mléko se ihned vsákne, což je super - nemusíte se bát, že se nakrémovanou rukou někde otřete.

Příjemný krém / Tereza 10. 11. 2021 11:00

Hledala jsem krém s pumpičkou, který bych si mohla mít v koupelně a použít ho vždy po umytí rukou. Hodně mýdel a úklidových prostředků mi ruce vysušuje. Tento krém krásně pokožku zklidní a hydratuje. Používám několikrát denně. Krém se rychle vstřebává.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Martina Gebhardt Hand & Nail

Nenašli jste to pravé? Co tohle?