ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige

ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige 15 g náplň

ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige

(1 hodn.)
Zboží je trvale vyřazeno.

Minerální make-up v béžovém odstínu s růžovým nádechem zanechá na kůži příjemný matný filtr, aniž by ucpával póry. Nechává vaši pleť volně dýchat a vytvoří sametový vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige má světlý odstín a narůžovělý podtón, je tedy vhodný pro studený tón pleti. Make-up má velice lehkou strukturu a je natolik jemný, že jej na obličeji takřka nepocítíte. Zároveň je balen v ekologicky šetrném bambusovém obalu.

Praktickou náhradní náplň jednoduše přendáte do původního obalu, a ušetříte tím peníze a nezatížíte životní prostředí. Minerální make-up ZAO je skvělou variantou klasických tekutých make-upů. Jeho hlavní výhodou je jeho všestrannost - hodí se nejen pro mastnou, ale i normální a sušší pleť. Záleží zcela na vás, s jakým typem krému ho zkombinujete. Nezatěžuje pokožku a nedráždí ji.

Hedvábný minerální make-up neobsahuje silikony ani další potenciálně škodlivé syntetické ingredience. Naopak je obohacen o prášek z bambusu, jenž pomáhá regenerovat pokožku a působí také jako mocný antioxidant. Minerální make-up sjednotí vzhled pleti a přirozeně zakryje veškeré nedokonalosti.

Použití: Před použitím make-upu naneste na pleť hydratační krém nebo podkladovou bázi. Prášek nasypejte přes sítko do bambusového víčka, odkud jej lehce nanesete na kabuki štětec. Přebytečný prášek můžete setřepat. Krouživými pohyby pak naneste make-up po celém obličeji. Pro větší krytí vrstvěte make-up znovu rovnoměrně po obličeji.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Odstín: světlá

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu4

Dopisy Ježíškovi 3. díl

Prožijte podzim jako Pařížanka

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

ZERO WASTE díl třetí: dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?