ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige

ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige 15 g bambusový obal

ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige

Zboží je trvale vyřazeno.

Make-up s kvalitními minerálními pigmenty zdokonalí vzhled vaší pleti a zakryje případné nedokonalosti. Tento odstín má narůžovělý podtón.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

ZAO Hedvábný minerální make-up 502 Pinkish Beige má světlý odstín a narůžovělý podtón, je tedy vhodný pro studený tón pleti. Make-up má velice lehkou strukturu a je natolik jemný, že jej na obličeji takřka nepocítíte. Zároveň je balen v ekologicky šetrném bambusovém obalu.

Minerální make-up ZAO je skvělou variantou klasických tekutých make-upů. Jeho hlavní výhodou je jeho všestrannost - hodí se nejen pro mastnou, ale i normální a sušší pleť. Záleží zcela na vás, s jakým typem krému ho zkombinujete. Nezatěžuje pokožku a nedráždí ji.

Hedvábný minerální make-up neobsahuje silikony ani další potenciálně škodlivé syntetické ingredience. Naopak je obohacen o prášek z bambusu, jenž pomáhá regenerovat pokožku a působí také jako mocný antioxidant. Minerální make-up sjednotí vzhled pleti a přirozeně zakryje veškeré nedokonalosti.

Použití: Pro bezvadný výsledek aplikujte přiměřené množství make-upu krouživými pohyby pomocí štětce kabuki na pokožku obličeje, krku a případně i dekoltu.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Odstín: světlá

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu7

Bambus - ekologická surovina budoucnosti

Dopisy Ježíškovi 3. díl

Nová minerální kosmetika ZAO otestována!

Primer - zdokonalte svůj make-up

Prožijte podzim jako Pařížanka

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

ZERO WASTE díl třetí: dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?