ZAO Hedvábný minerální make-up 510 Golden beige

ZAO Hedvábný minerální make-up 510 Golden beige 15 g bambusový obal

ZAO Hedvábný minerální make-up 510 Golden beige

Zboží je trvale vyřazeno.

Minerální make-up ve zlatavém odstínu zanechá na kůži příjemný matný finiš, aniž by ucpával póry. Nechává vaši pleť volně dýchat a nezatěžuje ji žádnými toxickými látkami.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hedvábný minerální make-up 510 Golden Beige od Zao je specifický svým práškovým složením, díky kterému odpadá nutnost používání pudru. Make-up totiž na pleti vytváří příjemný matný finiš, ale zároveň neucpává póry a nechává vaši pleť volně dýchat. Tento odstín se hodí světlou pleť s neutrálním podtónem.

Přestože je make-up vhodný pro všechny typy pleti, určitě jej oceníte, obzvlášť pokud máte citlivou pokožku se sklonem k akné nebo k vyrážkám. O vaši pleť totiž bude pečovat prášek z mikrostříbra, který je antiseptický a antibakteriální, křemík a kakaové máslo zachovají pleť krásně hydratovanou a prášek z bambusu ji důkladně regeneruje. 

Doporučujeme nanášet make-up štětcem kabuki. Pomocí krouživých pohybů na tváři vytvoříte rovnoměrnou přirozenou vrstvu. Minerální make-up může být také skvělým dárkem díky krásnému bambusovému obalu, který vás na první pohled zaujme a dotvoří dojem jedinečné přírodní péče. 

Použití: Před použitím make-upu naneste na pleť hydratační krém nebo podkladovou bázi. Prášek nasypejte přes sítko do bambusového víčka, odkud jej lehce nanesete na kabuki štětec. Přebytečný prášek můžete setřepat. Krouživými pohyby pak naneste make-up po celém obličeji. Pro větší krytí vrstvěte make-up znovu rovnoměrně po obličeji.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Odstín: světlá

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu4

Dopisy Ježíškovi 3. díl

Prožijte podzim jako Pařížanka

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

ZERO WASTE díl třetí: dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?