Henné Color Henna Bordó, Premium Végétal 100 g

Henné Color Henna Bordó, Premium Végétal 100 g

Henné Color Henna Bordó, Premium Végétal 100 g

Značka: Henné Color
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bordó henna je přírodní barvou na vlasy. Je tvořená mixem henny a zeleného čaje. Regeneruje a revitalizuje vlasy, dodává jim objem, nový odstín a barevné odlesky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Henné Color Premium Végétal je exkluzivní směs vyrobená z přírodních složek. Tato přírodní barva na vlasy vytvoří jedinečný originální odstín, navíc dodá i lesk a objem. Řada Premium Végétal obsahuje hennu a navíc i zelený čaj, který je velmi silný antioxidant a bojuje proti předčasnému stárnutí. Má ochranné a obnovující účinky.

Bordó je výrazný červený odstín. Výsledná barva záleží i na vašem vlastním odstínu vlasů. Překryje 100 % šedivých vlasů, po 3-4 týdnech doporučujeme dobarvování odrostů. Nebo si dopřejte častější použití. Zvýrazníte tak konečný odstín, který je s každým použitím stále sytější.

Rostlinné barvy Henne Color jsou složeny z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože nepronikají do jejich struktury, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

The best online JS tools can be found at HTML-CSS-JS.com: script beautifier, compressor, cheat sheet or just read the blog.

Použití: Umyjte vlasy šamponem a směs nanášejte na vlhké ručníkem vysušené vlasy. Prášek smíchejte s horkou vodou v poměru 3:1 tak, abyste dosáhli krémové konzistence. Před nanesením namažte čelo a pokožku okolo skalpu mastným krémem, abyste zabránili jejímu nechtěnému zbarvení. Přes ramena si dejte starý ručník. Nanášejte od kořínků a pokryjte všechny vlasy. Zabalte do fólie, poté i do ručníku a nechte působit 30-120 minut. Čím déle necháte působit, tím sytější bude výsledný barevný odstín a tím větší budou regenerační účinky. Směs smyjte důkladně z vlasů teplou vodou a mytí zakončete chladnějším proudem vody.

Tip: Pro dokonale zdravé a lesklé vlasy kombinujte s vitamínovou hennou, která vám poslouží jako občasná nadstandardní péče o vlasy.

Upozornění: Před použitím vyzkoušejte snášenlivost přípravku. Malé množství prášku smíchejte s vodou, aplikujte na předloktí a nechte 48 hodin. Pokud se objeví alergická reakce, přípravek nepoužívejte. V případě problémů po aplikaci, navštivte svého lékaře. Výrobek je určený jenom pro vnější použítí. Není vhodný pro barvení řas nebo obočí. Nepoužívejte ho ani v případě, že máte otevřené rány na pokožce hlavy. Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Henné Color byla jednou z prvních barev svého typu na evropském trhu. Vybírat můžete jak henny, která vlasům dodá jemnější měděné až výrazně mahagonové odlesky v závislosti na jejich výchozím odstínu, tak i ze směsí, které kadeře nebarví, ale pouze je vyživují a regenerují.

Barva: bordó

Produktové řady: Henné Color Premium Végétal

Výrobce: NJD COSMETICS, 28, RUE de la Chapelle , 75018 , Paříž, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Barvy na vlasy: zn. přírodní

Co všechno umí henna

Henna aneb barvení bez chemie

Jak správně používat hennu

Příroda ve vlasech neboli henna

Přírodní barvy na vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?