VOONO Henna Copper 100 g

VOONO Henna Copper 100 g

Značka: VOONO
Balení:
272
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Čistá henna dodá vašim vlasům intenzivní ohnivý odstín se zrzavými odlesky. Velmi dobře chytá, je šetrná k pokožce hlavy a vlasy zároveň posiluje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Henna na vlasy Voono v odstínu Copper si vás získá svou intenzivní ohnivou barvou s výrazně zrzavými odlesky. Nejvýraznějšího obarvení dosáhnete na nebarvených blond vlasech. Odstín Copper obsahuje pouze čistou hennu, která je jemně namletá, snadno se míchá a dobře chytá. Díky čistě přírodnímu složení je šetrná k pokožce hlavy a současně posiluje strukturu vlasů.

Čistě rostlinné barvy VOONO jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení - v prvním kroku nabarvit odstínem Copper a následně vybraným tmavším odstínem.

Podrobný návod, jak s barvami pracovat, najdete na oficiálních stránkách značky Voono.

Použití: Potřebné množství prášku zalijte vodou o teplotě 60-90 °C, naneste na vlasy a nechte působit 45 minut až několik hodin. S dobou působení se zvyšuje intenzita výsledného odstínu.

Voono, to je čistá příroda a nic víc. Kromě rostlinných barev najdete v sortimentu také pečující vlasovou kosmetiku a sušené bylinky, které podpoří výsledný odstín barvení i zdraví vlasů. Vše je netestované na zvířatech a zaručeně veganské.

Výrobce: VOONO s.r.o., Jaurisova 515/4 , 14000, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Mějte krásné vlasy, barvěte je přírodně!

VOONO: láska na první nanesení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Copper henna / Iva 27. 6. 2019 21:42

Naprosto skvělá henna, krásně chytá a ta barva! Když si zvládnu nabarvit doma hlavu já, tak všichni :D

Voono Henna Cooper / Natália 12. 11. 2020 08:44

Perfetkné, farbenie je podľa mňa trošku zložitejšie ako s chemickými farbami, ale ten výsledok!!! Vlasy boli ešte mesiac po zafarbení krásne lesklé, hladké, vyživené... Zo začiatku mi prišlo, že sa farba rýchlo vymýva, ale ešte po troch mesiacoch od farbenia mám stále ryšavé odlesky. Maximálna spokojnosť :)

/ Jana 24. 4. 2023 14:49

Dělá přímo nádhernou zrz! Mrzí mě, že jsem tohle zdravé barvení neobjevila dřív. Barva drží neuvěřitelně dlouho, takovou výdrž jsem nezažila s absolutně žádnou chemickou barvou (ať už z drogerie nebo u kadeřnice). Aplikace je poněkud náročnější a trochu to i vysušuje/zacuchává vlasy, ale nic, co by se nedalo spravit maskou/kondicionérem.

Coolpper vlasy! / Kateřina 24. 2. 2018 23:26

Naprostá spokojenost bezprostředně po aplikaci. Moje první domácí barvení. Mám vlasy do půl zad, množství z jednoho balení barvy dostačující. Nechala jsem působit hodinku a krásná barva. Měděná, zářící, ale hlavně vlasy jsou úžasně vyživené. Uvidíme jak se barva bude vyvíjet, ale první dojmy - naprostá pecka!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?